תרנגולת שלי

סתיו*

New member
תרנגולת שלי

יקרה שלי, נעלמתי מכאן לשבועיים האלו במיאמי, וחזרתי מאושרת עד הגג. וחזרתי לפורום, לבנות שכל כך התגעגעתי אליהן. אבל משהו מאיב על האושר שלי. צל שחור. אני דואגת לך. אני חושבת שהמצב שלך השתנה. אני באמת חושבת שאת צריכה לפנות לעזרה. את יודעת, כשעוברים שוב ושוב, כל יום את אותו המעגל, מתחילים לקבל סחרחורת. וזה מוביל לדיכאון. את שואלת את עצמך בשביל מה בעצם? עוד יום שגם הוא יעבור בסחרור הזה. במעגל השטני. מה זה שווה? ואז מגיע הדיכאון הקליני, ומשם זה רק מתגלגל במורד ההר. כמו כדור שלג. אני ואת יודעות שזה כבר הרבה יותר מרק הפרעה באוכל. אני לא רוצה לאבד אותך. ואני מרגישה שאת מחליקה לי מבין הידיים. ואני רוצה להציל אותך. תרנגולת, אני רואה לאן את הולכת. אני רואה את ההחמרה. אני רואה כמה קשה המצב. את חייבת לקחת את עצמך בידיים. כי אם מקודם אמרתי לך לעשות את זה לפני שיהיה מאוחר מדי , אז עכשיו את על גבול המאוחר מדי. לפני שתחצי אותו. אני מתחננת. תסתובבי לאחור. קחי צעד ותתרחקי מהתהום שאת עומדת על שפתה. תפני לעזרה רותם שלי, כי את הולכת ונעלמת. תפני להורים, ליועצת, לקופת חולים, תפני לשוליטימבה מבחינתי. העיקר שתפני. כואב לי כל כך. ואני לא מוכנה לאבד אותך. ואני מוכנה לעשות הכל כדי שזה לא יקרה. אפילו אם תכעסי עלי. אפילו אם תשנאי אותי. אפילו אם תרחיקי אותי. זה שווה את זה. החיים שלך שווים הכל. תקחי את זה ברצינות רותם. זה כבר לא משחק. אני כותבת כי אני אוהבת אותך הכי בעולם. אם לא הייתי אוהבת אותך - לא היה לי כל כך אכפת. אני מתחננת שתעשי משהו לפני שיהיה מאוחר מדי. אני אוהבת אותך רותם. תזכרי את זה טוב? אפילו אם החושך יבוא, ויכסה את הכל ויראה כאילו אין אף אחד. אני כאן. ואני שלך. לתמיד. חוזה חתום יש בין הלב שלי לשלך. סתיו

תרנגולת

New member
אוי סתיוי..

הבטן שלי מתהפכת עכשיו..אני לא יודעת מה להגיד לך.. אוף. אני אגיב עוד כמה זמן.. אני צריכה לעכל קצת.. אוף.. אוהבת אותך.

עמית24

New member
תוגי, בבקשה תקשיבי לסתיו

את חייבת לתת למישהו לעזור לך, כ``כ חבל עלייך...

למעלה