תרמית עלובה

free345

New member
תרמית "מי חיים" ו-"מי מוריה"

בנות יקרות, לפני מספר חודשים שמענו כאן על מים מיוחדים עם סגולות פוריות מדהימות. למים קראו "מי-חיים" ו"מי מוריה" או בשפת העם-"מי-ים". אחרי שהגענו למטפלת אלטרנטיבית שמכרה לנו כמויות לא מבוטלות וכמובן לא בזול, רכשנו את המים ואין צורך לומר שאנחנו עדיין בטיפולים... אתמול נדהמנו לשמוע בחדשות כי שני אנשים שייצרו את המים הללו נתפסו והם מוחזקים במעצר בחשד שרימו עשרות ומאות, מאחר והמים הנם המצאה מופרחת מיסודה. אנחנו לא יודעים אם הייתה התייחסות כאן בפורום לכך, אבל במידה ולא- קודם כל הזהרו!!!! המים אינם בעלי סגולה כלשהי למעט סגולה נוזלית. דבר שני-נשמח אם תיפנו אלינו ונרכז מס' פניות ע"מ לגשת למחלק ההונאה במרכז, ולבדוק אפשרות הגשת תלונה ואולי בעתיד גם החזר כספי באמצעות תביעה. גם בחדשות התבקשו מי שנפלו קורבן לתרמית לידע את המשטרה. חג שמח יותר לכולכם.

free345

New member
בחדשות סיפרו........

שהם הורידו מתכון מהאינטרנט ועירבבו מים עם מלח-ים. מי שמכר לנו את התמיסה שיכנע אותנו שלנוזל יש סגולה רפואית ושהנוזל ריפא הרבה אנשים. אם משפטית זו הונאה אנחנו לא יודעים. אבל זה שעבדו עלינו זה ברור (בדיקות מעבדה הוכיחו- לפי החדשות- שאין הבדלים בין התמיסות השונות למרות הבקבוקים והשמות השונים, ושמרכיב הנוזל הוא מים ומלח ללא שום דבר בעל תכונה רפואית).כך או כך זה שווה תלונה במשטרה וניסיון לקבל חזרה כמה אלפי שקלים שלא הועילו בכלום...

דנה אא

New member
נו באמת , מים

לא מזמן הזכרתי בתגובה לשרון... על נשים שהלכו לרבנים שאם היו נותנים להן מים , ואומרים להן שזה ממעיין בקצה העולם והם סגולה בדוקה להריון , הן גם היו נכנסות... אבל הקטע הוא שלא חשבתי שהיו אנשים שבאמת ניצלו את העניין. אז הדמיון שלי מציאותי
וכמובן, צר לי על מי שנכוו . אבל זה שיעור טוב בתמימות. גם אני לפעמים תמימה וכועסת ולומדת ומפיקה לקחים. כן, כן....אמנם נכוותם כהוגן קוני המים, אבל אני רציתי להזכיר עוד אספקטים שקשורים לנושא ולא להיות רק פוציניו מוציניו. אני תומכת בכם בנושא הכניסה להריון ומאחלת לכולן הצלחה , אבל במה שמסביב כולל שיעורים שלומדים, אני חושבת שזכותי להעיר .

למעלה