תרמית עלובה

תרמית עלובה

לכל מי שזוכרת לפני כחצי שנה טענה החסידה שבדרך כי "מיי חיים" שבזכותם נכנסה להריון . ועשתה אצלה מיפגש בבית וניסתה למכור את "המותג" אז הנה האמת על המותג. ולנועם סליחה על פתיחת ההודעה אני חושבת שזה חשוב .

oreni6

New member
ת-ר-מית .פשוט חוצפה../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

מם 1971

New member
אני בשוק ../images/Emo12.gif

זוכרת היטב את המקרה נו ,באמת לא מפתיע שהפורום לא התמלא ב"ילדי מיי חיים" כמובטח... החוצפה ובעיקר הרוע של כל אותם נוכלים מעורר בי שאת נפש כל פעם מחדש

k o k o p e l i

New member
אני פשוט בשוק !!

הייתי במפגש ההוא. אני זוכרת שהבן אדם לא נראה אמין בכלל, והתשובות שלו היו תמוהות, בלשון המעטה. אחרי המפגש הוא רקח לכל משתתף את התמהיל המדויק שהוא אמור לקחת, אבל למרות שכלם הקשיבו, אני לא בטוחה שהיו הרבה שבאמת קנו . אני רק חייבת לציין, שהצטייר שחסידה ובעלה היו משוכנעים שמדובר בדבר אמיתי ולא בתרמית.

ל א ו

New member
עם אנשים כאלו עושים חשבון לא

פה אלא בבית דין של מעלה. איכס נבלות

k o k o p e l i

New member
יכול להיות

והעובדה שציינתי את זה היתה כי אני , חילונית גמורה, אבל נוטה לחשוב שחובשי כיפות מקפידים על מילוי עשרת הדברות ורמות המוסר שלהם גבוהות. לכן , למרות התשובות העמומות שלו, האמנתי לדבריו ומאוד התאכזבתי (בלשון המעטה) לקרוא את ההודעה הזו.

neta2

New member
אל תגידו לי שקניתם את זה אז../images/Emo4.gif

אני שמחה שהיא הצליחה להכנס להריון וכשהיא ספרה שזה היה בזכות המים הללו, חייכתי לעצמי ואמרתי, "אז שתחשוב שזה בגלל המים", הרי כל אחד ואחת מאיתנו מחפשים סימנים ומשמעויות.. גם אני יכולה לומר שנכנסתי להריון בגלל חלום או בגלל פרחים שצמחו מצמח שקבלתי, אבל כידוע, זה לא זה ולא זה
אבל, מפה ועד למכור את המים הללו, נראה לי מאד מוזר כבר אז. לא מאמינה לרמאים הללו
ונורא חבל שיש נשים שהתבדו.

פּוֹנְג

New member
רק להדגיש משהו חשוב ביותר

חסידה לא ניסתה למכור כלום. היא בסך הכל עשתה מפגש עם מי שמכר לה את מה שהיא האמינה שעזר לה להכנס להריון. לה אין שום קשר למוצר, בניגוד למה שאולי יכול להתפרש מהדברים של לימי.

שלי שלי1

New member
אני זוכרת, הייתי במפגש הזה

כבר אז הכל היה נשמע לא אמין. ששאלתי את האיש שהסביר על המוצר, מה הקשר בין מערכת העיכול למערכת הרבייה ענה כי אין לו מושג אבל יש תוצאות, שביקשתי לראות תוצאות (משהו כתוב) הוא התחמק ונתן הסברים לא הסברים .... כל המפגש היה נראה כמו תכנית תחקירים של כלבוטק. רמאות לשמה

להזכירך

בעלה של חסידה היה מעורב (ואף יותר מכך) בנסיונות השיכנוע וב"דילים" של העסקאות העתידיות . לכן מדברי השתמע בדיוק מה שהבנת. צר לי כי "אחת מאיתנו" ניסתה ל"עשות" רווחים על גבינו. בטוחני שכל הנוחכים במפגש אם כעת יעשו 1+1 וישחזרו את המפגש יגיעו למסקנה המתבקשת... נ.ב מבלי לפגוע באף אחד אגב מה קורה עם החסידה???

k o k o p e l i

New member
אני חושבת שצריך להזהר

למרות שהייתי במפגש ולמרות שראיתי את המעורבות של בעלה, אני רוצה לחשוב ששניהם האמינו באמת ובתמים במוצר ולרגע לא עלה בדעתם שיש להם עסק עם שרלטן ושהמוצר הוא מי ברז. מי שלא רצתה להשתתף בחגיגת הקניות - לא השתתפה מסיבותיה, אבל צריך להזהר בהאשמה.

אני בטוחה מעבר לכל ספק שלחסידה

ולבעלה לא היה שמץ של מושג שזהו עסק של שרלטן והיא באמת רצתה להעביר את הצלחתה לכל שאר הבנות מתוך כוונות טהורות . אני הייתי במפגש וגם פגשתיה לאחריו ומהכרותי הקצרה איתה אני יכולה לומר זאת בבטחון , כך שבל נעשה עוול למי שלא מגיע לו ... היא נפלה באותו פח אשליות מתוך מצב של חוסר אונים כמו אנשים אחרים במצבי מצוקה ולא מגיע לה להישפט כך על ידינו !!!

נועם@בת

New member
לפני כמה זמן ניסיתי לברר מי

היה האדם שניסה למכור, כי שמעתי על צמד נוכלים שמנסה למכור מי מיוחדים לחולי סרטן ולחולי איידס. כששמעתי _בפורום מנהלים) מי הצמד האמור סמרו שערותי. מאחר ובכתבה לא הוזכר השם, אני לא אציין את שם המפיצים, רק אזכיר שהם מזמן חסומים לכתיבה בפורום, והמבין יבין
. אין לי ספק שחסידה נהגה כאן בתום לב, היא הרי הרתה הריון ספונטי כנגד כל הסיכויים. נועם

שירן55

New member
הכל בראש, לעיתים זה עובד רק בגלל ש

שמאמינים שזה עוזר. היה מחקר כזה בחו"ל שבו נתנו לחולים תרופה שהיא בעצם כלום (מים) ואמרו להם שזוהי תרופה חדשה שמאוד עוזרת....ולפי הנתונים, רוב האנשים הבריאו מכוח המחשבה והאמונה. הנוכלים האלה מקומם בכלא
, אך עלתה במוחי מחשבה (שימו לב לשעה) שאם זה עזר למישהו מהחולים המסכנים הללו.... אז, להמשיך לקוות ולהאמין ושנתבשר בבשורות טובות בהקדם

למעלה