תרמיל

mika tal

New member
תרמיל

אני טסה להודו חודש הבא, אני לוקחת תרמיל מידיד שלי. את התרמיל עדיין לא ראיתי אבל אני חוששת שאולי הוא לא מספיק חזק, או יציב, או מה שלא יהיה.. יש סטאנדארט מסויים שתרמיל צריך לעמוד בו? לפי מה אדע לבדוק זאת?? תודה מיקה

sela v

New member
לכמה זמן את נוסעת?

את מתכננת לעשות טרקים ארוכים אם התרמיל הזה? אח שלי נסע עם תרמיל שקיבל ממישהו שקנה תרמיל חיכוי בתאילנד, וזה התפרק לו באמצע הטיול. תמיד אפשר לאלתר, והכל תלוי גם בכמה כסף יש לך. אם את לא משופעת במזומנים, ואת לא יודעת אם תצטרכי אח"כ את התרמיל אני חושב שכדאי לאמץ את התרמיל של הידיד. חשוב לבדוק אם את מתכוונת לעשות טרקים, שהוא אכן מתאים למידותיך.

mika tal

New member
סלע!

אני נוסעת ל-3 חודשים, דיברתי עם הידיד שטייל עם התרמיל הגדול הקודם 3 שנים במזרח. יש לו גם תרמיל יותר קטן שקנה בנפאל לפני שנה.. אני מתלבטת מה כדאי, ומה יתאים לצרכיי... מיקה

shmuel778

New member
מיקה .

נשאלת שאלה שלא סיפקת לה תשובה , האם את מתכוונת לטרק ? אם כן ,ואת מתכוונת לסחוב את התרמיל על הגב במשך כמה שעות למשך כמה ימים , כדאי שיהיה זה תרמיל טוב ונוח . אם את מתכוונת לעשות טיול של מעבר בין ערים לערים ובהתחשב בעובדה שהתיק יעבור מהאוטובוס/רכבת לריקשה ולחדר זה כבר פחות משמעותי . לשיקולך .

mika tal

New member
אברר..

כן, אני מתכוונת לעשות טראקים, ולא, אני עדיין לא יודעת מה גודל התרמילים..

jeshu

New member
קחי משהו בסביבות ה-60 ליטר אם הוא גדול מידי לצורך מסויים - מכווצים את כל הרצועות.

למעלה