תרמיל

שירה777

New member
תרמיל

שלום! אני נוסעת לדרום אמריקה למספר חודשים, ואני עכשיו בשלבי הקניות (הוצאת כספים גדולה יותר מהטיול עצמו...
) אני מתכננת טיול תרמילאים - כלומר הרבה טרקים... הרבה הליכה... איזה תרמיל אתם ממליצם? פחות מבחינת חברה, אלא מבחינת נפח. הבנתי שהתרמיל הקטן אפילו יותר חשוב (שהרי איתו אני אלך בטרקים) - ואין לי אינדיקציה לגודל... תודה

jeshu

New member
התיק תלוי בכמה גורמים הגןבה שלך.כמה תסחבי - ופה תחשבי טוב כמה קניות כבר תעשי ואיזה ציוד הוא נחמד אבל ממש לא נחוץ. ואיך תלכי בטרקים - עם הציוד על הגב או על גבה של בהמת מסע. מה הגובה שלך ?

LIRY1

New member
1.75מ'

אני לא יודעת עוד כמה אני אקח... לא יותר מידי, גם לא פחות מידי... וקניות זה לא שיקול כרגע... אני חשובת...

jeshu

New member
בין אם תקחי הרבה או מעט את יכולה להרשות לעצמך תיק עם נפח גדול.את פשוט מספיק גבוהה ככה שזה יהיה נוח.זו דעתי לפחות.תיק גדול תמיד אפשר לכווץ.תיק קטן אי אפשר לנפח. הייתי הולך על 65 ליטר בהנחה שתעשי טיולים שהוא יהיה על הגב כל הזמן.

LIRY1

New member
הקטן?!

65 ליטרים הקטן או הגדול!? או שקטן מספיק בגודל של תיק ג'נספורט רגיל!?

jeshu

New member
הגדול ! שכחתי ששאלת גם על תיק קטן - אני בעד להשקיע גם בתיק קטן כדי שיהיה נוח גם אם הולכים איתו בעיר או לצד בהמת מסע בהרים.שלא יתקעו בגב כל מיני דברים בולטים כגון הפקק של בקבוק המים וכאלה.

sela v

New member
כמה שמכווצים תיק גדול

עדיין תיק יותר קטן בשביל פחות ציוד יותר טוב. אחרת למה מייצרים תיקים בכל מיני גדלים? השאלה לאיזה שימוש צריכים את התיק. אם לוקחים סבל בטרק, והשימוש זה רק מהאוטובוס לאכסניה, חבל להשקיע בתיק מאד איכותי, ואז תיק קטן יותר חשוב. אם מתכננים לעשות טרקים ארוכים ללא סבל, כדאי לבדוק תיקים. יש דרך אגב את שממית שמייצרים תיקים יעודים, שמתאימים ספציפית לקונה, אבל התיקים לא זולים, בסביבות ה-1500 שקל. לעוד פרטים תסתכלי בקישורי הפורום תחת חנויות.

למעלה