תרמיליאים לאירופה

sela v

New member
תעשה חיים גם בשבילנו

ואל תשכח לספר שתחזור איך היה, ואם אתה צריך עזרה משם, תזכור שאנחנו פה, ונשמח לעזור.

yayou

New member
טוב לשמוע...

טוב לשמוע ולדעת להזהר... אכן אני לא ממש נתקלתי בבעיות... בנושא הטיסות, פעם אחת בוטלה לי טיסה בגלל ששדה התעופה בלונדון היה חסום בעקבות שלג כבד וקיבלתי החזר מלא על הטיסה באופן אוטומטי (ישנה גם אפשרות לטוס בטיסה אחרת). כשמזמינים מראש ההפרש הרבה יותר משמעותי - בהפרשים קטנים אולי באמת כדאי להזמין דרך החברות הגדולות. ואולי זה פשוט עניין של מזל כי אני דווקא נתקלתי בהמון בעיות עם AVIS, כחברה גדולה...

yayou

New member
AVIS

הרכב הוזמן מהארץ ונאמר לנו שהכל שולם מראש , כולל הכל. בסופו של דבר - נאלצנו לשלם כל מיני תוספות (נהג נוסף, נהג צעיר והרחבת ביטוח) והמחיר יצא יקר בטירוף (אפילו לעומת השכרת רכב בשדה התעופה). כשחזרנו, לאחר ש"שרטנו" קצת את הרכב (פעם ראשונה נסיעה בצד שמאל...), ביקשו מאיתנו לשלם על הנזק (לאחר ששילמנו תוספת לביטוח מלא). בסוף, אחרי הרבה כאבי ראש לא שילמנו על הנזק הנ"ל. באופן עקרוני, גם אני חושבת שעדיף ללכת על החברות הגדולות במידה ואין הפרשי מחיר משמעותיים - ולו רק בגלל פרישת מוקדי השירות הרחבה יותר. אך במקרה כזה - הייתי בוחרת ב europcar.

sela v

New member
אופס

חשבתי ש-yayou זה כינוי של בן
בנסיעה האחרונה שלי, שכרנו ביורופקאר, מהארץ אמרו לי שלא נשלם על נהג נוסף, אבל שהגעתי אמרה לי הדיילת. מה פתאום אצלי על המחשב רשום שנהג הוסף זה עוד 2 יורו ליום. בקיצר כמעט ויתרתי, וגם פה לא עזר שאמרתי לה להתקשר לישראל, ואז פתאום קראתי את הדף שקיבלתי מהארץ בו רשום במין קיצורים כאלה שנהג נוסף ראשון חינם. כנראה היא לא ידעה איך לרדת מהעץ שהיא טיפסה עליו, אין לי מושג אם היא עשתה את זה קודם בכוונה או לא, מכיוון שהיא אמרה ששוכרים רכב ממדינה אחרת, כל מדינה יש לה תנאים אחרים. בקיצר בסוף אחרי שהיא ראתה היא איכשהו אמרה "טוב אם זה אחיך אז לא תשלמו". לכן מומלץ לבדוק בשובר שמקבלים בארץ, שכל מה שהבטיחו לכם, אכן רשום בשובר. אחרת לאלה בחו"ל לא מעניין מה הבטיחו לכם בארץ, ואם אין הוכחה כתובה גם שתחזרו לא נראה לי שיש מה לעשות.

yayou

New member
מה יהיה?

לא נשארה אף חברה שממנה כן כדאי לשכור רכב...

sela v

New member
למה לא

ביררת כשחזרת לארץ. מדוע נדרשת לשלם עבור משהו שלא היית אמורה לשלם עבורו? אני לא נתקלתי בבעיה רצינית בשום חברה, חוץ ממסע היסורים שעברתי ששכרתי באיזי רנט א-קאר, ואני לא זוכר אם סיפרתי שכמה שבועות אחרי, שכרתי מכונית ל-3 ימים מהרץ נדמה לי במחיר של יום וחצי שעלה לי באיזי רנט א-קאר. פשוט אצלהם עבור כל יום/תאריך יש מחיר אחר, תלוי בביקוש.

למעלה