תרמילאים בקרוואן?

ashmash

New member
תרמילאים בקרוואן?

אחרי קריאת הכתבה בהארץ, אני תוהה כמה שכירת או קניית קרוואן יכולה להיות מתאימה לתרמילאים. אני מכיר אנשים שקנו קרוואן וטיילו מחוף לחוך בארה"ב. זה בהחלט חוסך כסף של לינה, אבל לפחות בכתבה נטען שמדובר בדרך בילוי המתאימה למשפחות.

זה לא ממש חוסך כסף

בארהב בכל אופן - לא מבינה כל כך באירופה אם שוכרים רכב ומטיילים ובערב ישנים במוטלים זה לא עולה יותר

shaishoo

New member
ההשכרה

של קרוואן היא די יקרה..המחיר הוא כמובן ליום, אז אם למשל הולכים לטייל באיזה פארק כדוגמת ילוסטון או יוסמיטי שישנים שם בשטח.. אז יוצא ששילמת על לילה "במלון" מבלי לישון בו.. ובערים גדולות זה גם יותר בעיה.. ככה שזה אולי יוצא משתלם לסוג מסויים של טיול אבל לא תמיד.. אם אני זוכר נכון השכרת קרוואן יוצאת משהו כמו פי 4 או יותר מרכב רגיל ליום...

זה נראה לי יותר יקר מכל דבר אחר -

צריך לשלם גם על שכירת הקארוון + לשלם לחניון הלילה, שלפי הכתבה המחיר רק מתחיל ב-20 דולר ללילה בחניון שלא מציע חיבורים כלשהם, אלא רק לינה. לתרמילאים זה בטוח לא מתאים, כי תרמילאים גם ככה לא שוכרים רכב בדר"כ, וישנים באכסניות זולות. מעבר לזה, הטיול הוא בודד למדי - גם כי התחבורה היא פרטית ולא בתחבורה ציבורית בה מכירים אחרים, וגם הלינה היא לבד. ככה שלאורך כל הטיול אתה נמצא רק עם עצמך ועם השותפים לנסיעה. מתאים למי שיש לו הרבה כסף ולא מעוניין להכיר אנשים אחרים במהלך הטיול. באופן אישי, אני לא מסוגלת לדמיין את עצמי מבלה עם אותם אנשים כמה שבועות (שלא לדבר על חודשים) סגורה בתוך רכב, כשהכ-ל אנחנו עושים יחד. הייתי מתחרפנת! אפילו כשאנחנו נוסעים לחו"ל עם המשפחה, בערב כל אחד הולך לחדר שלו בשביל קצת שקט נפשי.

sela v

New member
זו לא הייתה כתבה מוזמנת?

על ידי משכירי הקראוונים. בזמנו אחת מהעובדים/בעלים של אחת מהחברות שרשומות בכתבה, היו נכנסים תדיר לפורום השכן, וכל מי ששאל משהו בסגנון היו מציעים לו קראוון, ואולי חלק היו אף שאלות מוזמנות. טיול קראוונים יכול להיות מעניין, אבל זול הוא לא. שכחתם גם להוסיף שהקראוון צורך יותר דלק, יש בעיה עם חניה, ומהירות הנסיעה יותר איטית. אני חושב שזה יוצא משתלם אם קונים אחד, למשל באפריקה יש אנשים שקונים ג'יפ, והופכים אותו לבית.

מאמא עוף

טוב לראותך בסביבה. עבר הרבה זמן או שאני מדמיינת?

אני תמיד בסביבה - לעיתים שותקת

לצערי אני לא באיזה נורוגיה או משהו פחות בסביבה אבל לפחות מזג האוויר טוב בימים אלה ..... הגעתי למחות על השימוש בקראוון -לא שיש לי משהו נגד זה - זה די מדליק ופעם זה אפילו היה חלום שלי עד ששמעתי שצריך לנקות יותר מדי פעמים תשירותים - ומאז .... אני מסתפקת בבסט ווסטרן ודומיו - ושימישהו אחר ינקה את השירותים למען השם. אז מה עניניאז? אור

חי בר

New member
פגשנו באפריקה "תרמילאי קרוונים"

זוג פנסיונרים בריטיים שכל הילדים והנכדים שלהם "כבר מסודרים" מכרו את הבית והחליטו להקיף את העולם בקרוואן. זה דוקא נראה לי רעיון מדליק ואני מקווה שבבוא היום גם אני אוכל לעשות אותו דבר

antushtush

New member
פעם היה ברחוב שלי קרוואן!

(טוב, זה לא כזה מעניין, אבל זה הזכיר לי, ותמיד רציתי לראות מי גר בו. הם גם היו מחנים באמצע הכביש!)

sela v

New member
זה לא היה טנק המצוות של חב"ד

אני זוכר שלהם היה אוטו ענקי כזה שהיה קראוון.

maz

New member
פגשתי זוג כזה בארה"ב

השכירו את הבית שלהם וכשפגשנו אותם הם כבר היה בטיול של כמה חודשים בכל רחבי צפון אמריקה ולא היו להם כוונות להפסיק... הם הסתובבו עם קרוואן ענק נראה כמו אוטובוס ושחונים בלילה אפשר לפתוח ממנו חדרים נוספים החוצה. מגניב למדי.

למעלה