תרימו את הכפפה

2ת Wל ר2

New member
לא נראה לי שיש דרך

חוץ מתפילה... כי בבירורים לרוב משקרים. אף אחד לאר יגיד משו לא בסדר על חברו הטוב.. או על תלמידו הנערץ.. אפשר לרות קצת בפגישות אבל ממש מעט.. ודברים בסיסיים.. אני חושבת שרק תפילה עוזרת כאן... ה' יהיה בעזרנו!!

קליט

New member
בת, את לא מסיימת שידוך

עד שאת לא מגיעה למקור אמין, או כתוצאה מבירורים את מגיעה לרמה גבוהה של וודאות שהוא מתאים לך . אם אין ברירה אז יש שהנחו להיפגש הרבה ולסמוך על זה . לא סומכים רק על תפילה וברכה מצדיקים, גם אליעזר עבד אברהם התפלל וקיבל ברכה מאברהם ובכל זאת הוא בחן ובדק את רבקה אימנו בכמה תרגילים . . ואני מתאר לעצמי שהוא גם בירר עליה . . אולי הוא בירר אצל הרועים בסביבה והוא גם נתן להם בקשיש הגון . .

רועי ת1

New member
איך מגלים??

מבקשים מד' שכל הרצוי להיות גלוי-יתגלה לפנינו,השאר- שיהיה נסתר מנגד עינינו. הרי בלאוו הכי לאחר הנישואין תמיד מגלים דברים חדשים שלא ידעו על קיומם בטרם הפכו לזוג... ובתכלס- יש דרכים לגלות,יש ויש. וביניהם: הדרך העקיפה לגלות פרטים באמצעות תשובה ישירה. קל פשוט וברור: חישבו בפגישה על מטרה מסוימת,נקודה שטעונה בירור, והטוו לכם דרך עקיפה לשאול עליה. במקרה שקיבלתם תשובה מספקת-השגתם את מטרתכם. במקרה שלא-אל תילחצו. נסו בהמשך הפגישה/ השעה לבדוק את העניין באגביות ומכיוון שונה ואחר לחלוטין. מנסיון, תיראו תוצאות טובות בשטח.... בהצלחה!!!

זה די פשוט.

לדעתי הדרך היחידה לבדוק את מידותיו של העומד מולך היא לשמוע את סיפוריו על הדברים המעניינים אותו. כאן אדם נמדד על מה הוא שם דגש!!!

למעלה