תרימו את הכפפה

תרימו את הכפפה

בעקבות הדיונים הפוריים הקודמים. נשאלת השאלה. כיצד והאם יש דרך לדעת לבדוק ולהכיר את המדות התרומיות של האובייקט שמולך? המלצות? השאלה מופנת גם למתנגדים שבמגיבים. סתם שאלה פסיכולוגית

בציבור שלנו, שנפגשים כמה פגישות

קשה מאוד לדעת. לכן צריך לברר מראש אצל חברים וכדו'. אני אישית לא סומך על בירורים. ונאלץ לבדוק זאת בעצמי. השיטה לדעתי היא לספר סיפור (אמיתי או מדומה) ולראות מה התגובה של הבחורה

קליט

New member
התרשמות מסיפורים ומקומבינות בפגישות

וההתנהגות שלה בפגישה הוא ממש לא מספיק . יש דברים שרואים בפגישה, ויש הרבה דברים שלא רואים בפגישה . אז חייבים לברר ברצינות . אפשר גם להפעיל חוקר פרטי . . בתמורה לכמה אלפים תקבל תמונה ברורה . שוב, תצטרך להאמין בחוקר הפרטי . .

אני לא הייתי רוצה שיפעילו עלי

חוקר פרטי.. לך יש נסיון...קליט פרט איך מבררים טוב אצל חברים מה שואלים... זה חשוב לי מאד אז תשקיע!

ח ח תאמת?אם זה היה מקובל הייתי

מבררת לבד..אך זלא מקובל ואימי נוטה לחפף..ואני צריכה "לעמוד לה על הראש"

קליט

New member
תצאי פעם אחת

והיה ונראה לכם . תמצאי מישהיא מהמשפחה/שכינה/ידידה שתעשה את זה . את יכולה לפתוח שירשור בענין, או תעשי חיפוש כאן בפורומים לפי ; בירורים בשידוכים . איך מבררים . . . #דברנו על זה המון . בהצלחה

ואני שואל

‏ למה בתור ניק ותיק ונשוי פיתום מעניין אותך הדברים האלו שלא קשורים אליך?

לדעת

במאה אחוז אף פעם א"א.. אחרי הכל החיים של עכשיו זה לא החיים של אחרי, הניסיונות שהאדם עומד בהם עכשיו, זה ממש לא אותם ניסיונות שיש אחרי החתונה. מה שכן, ניתן לבדוק האם המידות של עכשיו מתאימות לשאיפות שלי, לרצון שלי, האם הם גורמות לי לחשק ולמוטיבציה להשקיע ביחד איתה בחיים העתידיים. איך? א. לברר אצל חברים/ות, קרובי משפחה, אנשים שבעצם מחויבים לאמת. וגם אותם לשאול בצורה שלא ניתנת למירוח וטיוח. ב. בשעת הפגישות לעלות נושאים של בין אדם לחברו, חסד, רגישות, וכו'.. ולראות איך הצד השני מגיב, מתייחס, וכו'.

למעלה