תרחמו עליי !!!

אוסה

New member
תרחמו עליי !!!../images/Emo7.gif

בוקר , פשוט בוקר , בשבילי זה בוקר מנחוס ולכן אני לא אומרת בוקר טוב. הבוקר התחיל אצלי כבוקר רגיל . קמתי בבוקר שמעתי שיש שביתת סייעות , הזעקתי את אבי אליי לשמור על הנסיכות שלי ו..יצאתי לעבודה . נסעתי בדרכי הרגילה , גשמים נוראים , הגשם שטף את השמשה והמגבים ניגבו את המים והשיר שאני אוהבת סטליה סטליה ניגן לי בדיסק. פתאום , ראיתי את הרכב לפני עוצר ......זהו לא הצלחתי לבלום , שמעתי בוםםםםם ראיתי את מכסה המנוע שלי מקופל לחצי , לא היה לי את האומץ לצאת מהאוטו ולראות מה קרה , מיד הרמתי את הטלפון צלצלתי לבעלי ואמרתי לו " עשיתי תאונה " !!!!!!!!!!!!!!!! תבוא מהר אני ביגאל אלון . המשכתי לשבת באוטו , לא יוצאת לראות מה קרה שלושה רכבים מעורבים בתאונה , ואני יושבת לי באוטו המומה , לא קולטת והשיר האהוב שלי ממשיך להתנגן. ואז אזרתי אומץ - לא היתה לי ברירה ויצאתי מהאוטו ......... חשכו עייני , מכסה המנוע התקפל לשניים , הפנסים ....אינם נעלמו , נבלעו פנימה ממש , הטמבון (יש טמבון????!!!!!) איפה הוא ???!!!!!! הכל נכנס למנוע , מזל שיצאתי בריאה ושלמה , ממש נס , בעלי הגיע בכמה דקות , ראיתי אותו הוא היה המום , אמר לי תיארתי ממשהו אחר לגמרי , תיארתי משהו קל יותר , אחרי שהמשטרה עזבה את המקום , אחרי שהודעתי שאני מתפנה לבד לבית חולים ולא ע"י אמבולנס ישבתי בצד , טלפונים מאנשים מודאגים החלו לזרום ואני ישבתי ובכיתי כמו ילדה קטנה , הגוף החל לכאוב לי לא הרגשתי את הרגליים , הגב, הצוואר הרגל שלחצה בחוזקה על דוושת הברקס , זהו התפנתי לבית החולים , עם חמי - כבר אמרתי לכם כמה אני אוהבת אותו , הוא רק קם משינה - ביקשתי מסבתא של בעלי להעיר אותם (את חמותי ואותו) ותאמינו לי שאין מישהו אחר שהייתי רוצה שיהייה איתי ברגע כזה בבית חולים יותר מאשר חמי . הוא בנאדם משכמו ומעלה , לא ראיתי מישהו יותר טוב ממנו . עכשיו אני בבית , בלי אוטו , בלי סטליה סטליה , עדיין עם כאבים , אבל ....עם מצב רוח כי אני יודעת שהמזל שלי שאני תמיד חגורה בחגורת בטיחות , יודעת שזה נס שהנסיכות שלי לא היו איתי. טוב בנות שלי , מקווה שכולנו ניסע בזהירות והכי חשוב להיות חגורות בחגורת בטיחות - וכמו שאומרים בפרסומות שתאונת דרכים יכולה להיות גםן קרוב לבית . אז אני ממש מבקשת שאלו שלא חוגרים את הילדים , מעצלנותץ , או סתם כי הילדים עקשנים ולא בא לכם לריב איתם על הבוקר , תחגרו אותם !!!!! (אני מעולם לא מוותרת להם אפילו אם אני שוכחת הן צורחות עליי ששכחתי . בכל זאת שיהייה לכולם יום נפלא . ודרך אגב רופאים זה עם כ"כ שוביניסטי , כל רופא או גבר שבדק אותי לא שכח להוסיף "מקומכן במטבח"!!!!!!!!! מגעילים !!!! יום טוב

אהובתי../images/Emo24.gif

כשאמרת לי על התאונה ועל האוטו, אמרתי לך שקודם כל אני שמחה שלך לא קרה שום דבר רציני ושהעיקר את בסדר, שילך כפרה האוטו, יש ביטוח. אני כ"כ שמחה שיצאת מזה ככה ולא יותר גרוע אמרתי לעזרא שעשית תאונה,שלחתי לו במייל וכשהוא יקרא את זה הוא בטח יתקשר אלייך תשמרי על עצמך, ותעשי ברכת הגומל אוהבת אותך המון

TJSBZ

New member
יקירתי,

הכי חשוב שאת בסדר. האוטו - כפרות. העיקר הבריאות. ואשר לרופאים עם הפה - תלונה למשרד הבריאות! חצופים! הרבה מנוחה, נשימות עמוקות.

בריאות ורפואה שלמה../images/Emo24.gif

לעזעזל הפח העיקר הבריאות ותודה לאל שהיית לבד והתגברת חלילה עם הבנות היו איתך היית עוד יותר היסטרית. שימי תרומה בבית הכנסת ותברכי הגומל.

אנילה1

New member
אוסה, ברכת הגומל, מהר. ../images/Emo57.gif

רק כשראית את האוטו הבנת ממה ניצלת, איזה מזל יש לך.רק מזל טוב שיהיה לך תמיד. אמן.

sovlanit

New member
אוסה,

ראשית,ניסים קורים והשבח לאל שהיום ארע לך נס גדול. אכן,מזל שהבנות לא היו עדות לכך/מעורבות בכך. רפואה שלמה ושזה יהיה הארוע המצער האחרון בחייך. שנית,מצטרפת לדברי החברות:תרומה לבית כנסת[=גם ח"י שקלים יספיקו] ו"ברכת הגומל". מסכימה גם שמזל שרק הרכב יצא בנזק. וגם אם יש מצידך השתתפות עצמית-כפרות עלייך.העיקר שיש ביטו חגורות-בטיחות=חובה!!! את צודקת בהחלט !!!!! ולסיום-שנזכה לבשר ולהתבשר בבשורות טובות א מ ן!

TJSBZ

New member
אני דוקא בעד תרומה אחרת

נניח, לקמפיין למלחמה בתאונות הדרכים. נניח, לילדים שנפגעו בתאונות דרכים. נניח, לציוד לילדים שלהורים שלהם אין כסף לקנות להם כיסא בטיחות. נניח, לאחד מהמיזמים של הרצאות בבתי ספר על בטיחות בדרכים. משהו שקשור לעניין.

../images/Emo73.gifאוסה את בבית מול המחשב

וכותבת בעצמך זה העיקר האוטו קפרה עליך ועל הבנות איזה מזל שיש היום שביתה שלכי להסתדרות והרשויות זר פרחים דחוף עם כרטיס ברכה תודה על השביתה ובקשר לרופאים שוביניסטים וגעילים אמרת שהיו שלוש רכבים מעורבים בשנים השנים היו גברים ? מה התרומה שלהם לתאונה ? איפה הם צריכים להיות ? תרגישי טוב אדית
יורם אוהבת אותך

מצטרפת לשאר-

העיקר שיצאת בשלום! (גם אני עשיתי תאונה דומה בשנה שעברה, רק שאז גם היתה בעיה בברקסים של האוטו וגם האוטו שלפני האוטו שלפניי עצר בבת אחת וזה לא היה אשמתי...)

שש שבע

New member
שמירת מרחק

זה כל הענן של שמירת מרחק, כאשר הרכב עוצר בפתאומיות יש לך זמן לעצור בלי להיכנס בו. נכנסת בו? את אשמה. וזה גם החוק. העיקר שהכל בסדר ולהיזהר להבא.

העיקר שאת בריאה ושלמה

אבל אחרי שתחזרי לאיתנך כתבי מכתב להנהלת בית החולים ותתלונני על הרופאים הדוחים שטיפלו בך, כדי שפעם הבאה הם ידעו לשמור את הערות המבריקות שלהם לעצמם. ובקשר לחגורות בטיחות - את בהחלט צודקת, לעולם, אבל לעולם, לא לוותר עליהן גם (ובמיוחד) בנסיעות קצרות או אפילו בחנייה.

אוסה - ../images/Emo24.gif

העיקר שאת בריאה ושלמה. מה שלומך הבוקר? אין אצלי לסוע בלי חגורת בטיחות, והילדים יודעים את זה. אפילו מהגן ועד הגן, כשהמרחק הוא 100 מטר, הילדים חוגרים חגורה. אני מזועזעת, תמיד, כשאני רואה את ההורים שלא חוגרים וששמים את הילדים שלהם במושב הקדמי. תרגישי טוב

Galit29

New member
אוסה מקווה שאת מרגישה טוב

היום קצת יותר שימשי אז זה גם מאוד טיבעי שהמצב רוח יעלה קצת. צריך מיליון עיניים על הכביש במיוחד במזג-אויר כזה. ולגבי הרופאים : איכסה!

אנילה1

New member
אוסה בקשר לתגובת הרופאים.

מסכנים כבר לא נשארה להם טריטוריה גברית נקיה מנשים חוץ מכדורגל. אפילו בצבא יש נשים שעושות את העבודה שלהם. מי צריך להעלב מהשובניזם של הרופאים. כשרופא מתחיל עם שובניזם אני מביטה בו בשקט ועושה לו פרצוף של שיעמום. שובניזם גברי זה ממש נושא משעמם בדיוק כמו פמיניזם. להבא לא להעלב חמודה.

saritoosh22

New member
קודם כל,

תודה לאל, שלא קרה לך כלום. דבר שני, אני בשוק מההערות הרופאים, בארה"ב היית תובעת אותם על אפלייה מינית ועוד זוכה בהרבה כסף. מה זו החוצפה הזו? מקווה, שיעבור עלייך שבוע טוב, למרות שהתחיל לא משהו.

למעלה