תרחמו עליי....

ד ס ו ש

New member
תרחמו עליי.... ../images/Emo7.gif

פתאום היום תקפה אותי אלרגיה אני לא מפסיקה להתעטש ולקנח את האף באופן אינטנסיבי אם האף שלי לא ינשור לי עד הערב מקינוחים אני עושה מסיבה!!
אוף אבל למה דווקא היום... זה לא נעים לי.. ומחר יום חשוב...

חחחח

איזו מסיבה? עוד אחת ממסיבות התה שלך? אף פעם לא הוזמנתי! יהיה בסדר מותק!

ד ס ו ש

New member
חמודונת..

את הוזמנת יפה מאוד זה שלא היה לרמתך לבוא... זה כבר עניין אחר שמעתם כולכם?? נועה היא סנובית לא נאה לה להיות בחברת טטניקים!! ו.. אם כבר שאלת... נעשה מסיבת בריכה.. היום בשעה 1:00 בבריכה של גבים... תבואי מהפירצה ותביאי מגבת.. חחחח

שעה 1?!?!??

ואני סנובית?! לא! לא נכון! הדס אני לא סנובית! אני מאוד אוהבת את המחזור שלכם-או שלא. אבל...נו אני לא ! לא נכון! תגידו לה!

ד ס ו ש

New member
תשמעי

כל היודניקים סנובים!!! וזה הכל סתם לא כולם אבל יש לכם אוכלוסיה הולכת וגדלה של סנובים מתנשאים סטייל אלון צ'צ'רנסקי... טוב נועה לא סנובית.. רק לפעמים.. היא פשוט מתנשאת.. חח סתם היא לא!! היא מותק של ילדה!! פשוט בובה'לה!! ברור שבאחת כי אז השומר לא עובר בבריכה..

1 בלילה כאילו?

רואים-אני לא סנובית. ואני נראת לך אחת שכמו כולם? ואל תדברי איתי על אלון-למרות שהוא השתפר.אבל למה את כותבת שמות בפורומים?!לא יפה~ גם את מותק! אני אוהבת אותך.!! תגידו יה מוזרה-את התקשרת אלי יום אחד השבוע ופתאום ניתקת,החזרתי לך טלפון,ו...לא ענית!רצית משהו?

ד ס ו ש

New member
אני לא רוצה להזכיר שמות אבל..

חן
ודרור
ויונתן
(כן החמודים האלה מהקיבוץ שלך..) הם באו אלי והשתעממו אז התקשרו למלא אנשים ועשו לי פאדיחות...
מצבים לא נעימים במיוחד... שטויות כל מי שהתקשר האשמתי אותם והכל עבר ונסלח... ולדרור אסור לגעת בפלאפון שלי יותר..
הכל בא על מקומו בשלום!

סנטה

New member
הפורום זה לא צ'ט !!!!!!

הדס ברוכה הבאה לפורום , אני שמח שהגעת לפה אבל יש לי כמה דברים להבהיר : אל תפתחי הודעות ראשיות חדשות על כל נושא שאת חפצה בו , בשביל זה יש מסרים חדשים או תוכנות כמו איסיקיו , מסנג'ר וכ"ו . תשתדלי להצמד להודעות אחרות ולהודעות אוף שונות . ואם בכל זאת יש לך משהו מאוד חשוב להגיד תרשמי הודעה חדשה .

חן היא מותק אבל דרור-יאק.סליחה.

הוא לא ילד נחמד כל כך. אבל בואי נפסיק להציף את הפורום-המנהלים החמומים שלנו של הפורום לא מתים על כאלה דברים. ו...אני אביא לו מכות לילד הזה! רררררר הוא מתחיל לעצבן אותי!

למעלה