תרזה או גוון.

Jasper Jasper

New member
תרזה או גוון.

הוכחה שתרזה התחילה את כל המעגל הזה.היא יכולה להמשיך לשחק את הקורבן,אבל זה לא יעבוד: תרזה מקשקשת על התמונה של גוון בעיתון ומכריזה שהיא תתחתן עם אית'ן,אותו היא בחיים לא פגשה.. תרזה מתחפשת לעוזרת בית אחרי שהיא שופכת על אית'ן כל מיני דברים,ובכך מסכנת את העבודה של פילאר ולואיס. תרזה מתיידדת עם גוון במטרה להפריד בינה לבין אית'ן. תרזה משקרת לאית'ן וגוון על זה שיש לה חבר במטרה להשקיט את החשדות של גוון.ויטני עוזרת לה ומוצאת לה מישהו שיתחזה לחבר שלה,תרזה בטוחה שזה "FAITH". באיזשהו מסיבה תרזה נועלת את גוון בארון בשביל שהיא תוכל לרקוד עם אית'ן. גוון נוסעת לנסיעות עסקים ותרזה מנצלת את ההזדמנות בשביל לבלות עוד זמן עם אית'ן. גוון מגלה שלתרזה אין בן זוג לנשף ומציעה שאית'ן ילך איתה.תרזה מתוודה בפני אית'ן שהיא מאוהבת בו. רבקה חושדת בתרזה. אית'ן נפרד מגוון ואומר לה שהוא מאוהב בתרזה. גוון מגיעה לבית של תרזה ותוקפת אותה במחבט בייסבול,ובכך מעניקה לנו את הסצינות הכי טובות של תשוקות עד היום. גוון מחליטה שאית'ן יצא איתה ועם תרזה(או שרבקה הציעה את זה?) בשביל שהוא יוכל לבחור. תרזה עוקבת אחרי גוון ואית'ן לפגישה שלהם,שם גוון ארגנה שהם יפגשו קבוצת חברים. גוון הורסת את הפגישה של אית'ן ותרזה. אית'ן מציע לתרזה נישואים מול גוון בכנסייה.אייבי מקבלת את תרזה. תרזה מגלה שאית'ן הוא לא הבן של ג'וליאן,וסורקת את המידע ללאפטופ שלה.היא מתכננת לחשוף את זה למרות התנגדותיה של פילאר והעובדה שזה סוד שבכלל לא קשור אליה,בשביל שהיא תוכל להשיג את אית'ן. רבקה וגוון שולחות את המכתב לצהובון וגורמות לו לחשוב שתרזה שלחה את זה. תרזה מחליטה לשכב עם אית'ן לפני החתונה שלהם בשביל שהיא תוכל להחזיק בו במידה והאמת תתגלה.גוון מתעמתת איתה. אייבי מגלה ש"תרזה" שלחה את המידע לצהובון,נכנסת בכנסייה ומודיעה את זה מול כולם. תרזה מחליטה-על דעת עצמה-לנסוע לברמודה.תרזה שותה שמפניה-לא ראיתי את ג'וליאן מצמיד לה אקדח לראש בשביל שהיא תעשה את זה.אז בגלל הטעות של תרזה,היא מתחתנת עם ג'וליאן,ואח"כ מאשימה אותו בהכל. אני יכול להמשיך,אבל אני חושב שהנקודה ברורה.היחידה שאשמה בהכל היא תרזה. גוון
,תרזה

Jasper Jasper

New member
אה

וכמה פעמים תרזה נשבעה לאלוהים שאם הוא יעשה את X היא תפסיק לרדוף אחרי אית'ן?...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני חייבת לתקן../images/Emo6.gif

"תרזה מחליטה-על דעת עצמה-לנסוע לברמודה" ומה רק בזה שהיא מחליטה לנסוע לברמודה? היא כבר לא קטינה עד כמה שידוע לי, היא לא צריכה אישור מאמא לנסוע למקומות. וזכותה לשתות שמפניה, זוב, היא עומדת ברשות עצמה. הוצא חוק שאסור לה לשתות? ג'וליאן ניצל את זה שהיא לא הייתה בהכרה והכל. אם עכשיו אני אלך למועדון ואשתכר ומישהו, חס וחלילה, יאנוס אותי, זאת תהייה אשמתי, איך העזתי לשתות כשגבר כל כך חולני וחסר שליטה עצמית מסתובב באזור?

Jasper Jasper

New member
אבל

היא נסעה לברמודה.היא שתתה שמפניה-אבל בכל זאת היא הציגה את זה כאילו "ג'וליאן גרם לה להשתכר".ובכלל ג'וליאן היה שיכור בעצמו,אני לא חושב שאם הוא היה בהכרה מלאה וברורה הוא היה מתחתן עם השימפנזה.

Jasper Jasper

New member
ואם כבר אונס ../images/Emo58.gif

האם אני אמור לרחם על תרזה שהיא נותנת לאליסטר לאנוס אותה בשביל שהיא תוכל לקבל בסופו של דבר את אית'ן? לא. וכשתרזה סיממה את אית'ן והתחפשה לגוון בשביל שהוא ישכב איתה,זה לא נקרא אונס?

Jasper Jasper

New member
../images/Emo6.gif

אז אולי גם תרזה ידעה שהיא עושה את ג'וליאן ולא את אית'ן,אבל היא החליטה לשמור את זה לעצמה בשביל שהיא תוכל להמשיך לשחק את הקורבן הלטיני

Jasper Jasper

New member
בנוגע למה?

אליסטייר אנס אותה פעם אחת,והיא ממשיכה לתת לו לעשות את זה.כמובן שהיא ממשיכה לשחק את המסכנה,אבל היא זו שבוחרת להמשיך עם זה.כמובן שהיא ניסתה להרוג אותו כמה פעמים ואפילו הכינה ממרח גוואקמולי מורעל שאית'ן אכל ממנו,אבל גם זה לא באשמתה.הכל באשמת אחרים.הרי כולם הזהירו אותה שלא תתחתן עם אליסטייר.האם היא הקשיבה? לא,בגלל האובססיה שלה לאית'ן.

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

היא התחתנה איתו בשביל שהוא יחזיר לה את אית'ן.אם אני לא טועה היא גם נתנה לו משמורת על אית'ן הקטן,וכמובן יש את העניין הזה שהיא נותנת לו לאנוס אותה. אבל סליחה,זה לא אשמתה.כי תמיד אחרים אשמים בהחלטות המפגרות שלה

אתה צודק.

אבל תתייחס שוב למה שכתבתי בהודעה הראשונה. התייחסתי רק לסעיף אחד שבו לא היה בו שום הגיון בכלל.

Jasper Jasper

New member
התייחסתי.

אני לא חושב שג'וליאן ניצל את תרזה,כי: א.הוא היה שיכור בעצמו,זה לא שהוא רצה להתחתן איתה ב.כמו שכולם מציגים את זה,ג'וליאן תפס את תרזה ושפך לה את השמפניה לגרון וגרם לה להשתכר.זה לא היה המקרה.

אבל, שוב-

אתה כתבת שתרזה נסעה לברמודה על דעת עצמה. מה הפשע פה? ואמרת שהיא שתתה את השמפניה על דעת עצמה. מה רע בזה? זכותה לשתות.

Jasper Jasper

New member
נכון

אני לא מבין מה לא מובן פה. מה שבאתי להראות זה שתרזה הגיעה לשם.תרזה שתתה את השמפניה.זכותה.אבל לפחות שתודה בזה,במקום שתאשים את ג'וליאן בהכל.גם ג'וליאן השתכר וגם היא,אבל עדיין כותבים את זה כאילו תרזה המסכנה פותתה על ידי ג'וליאן הזאב הרשע.

מממ אוקיי.

לא ראיתי את הפרקים האלה בדיוק אז אני אאמין לך. אבל בכל מקרה היא עדיין יפה

I n n u e n d o

New member
../images/Emo2.gif

אה וג'ק,שתוק כבר תרזה מלכה גוון מטורפת שתלך להפחיד את המומינים עם השירה שלה.

למעלה