תרוצים

ammirr

New member
תרוצים

פישפשתי בזכרוני ולפתע העלתי ברשא תירוצים שהפעילו עלי כלומר תירוצים שאמרו לי כדי לסיים איתי את הקשר מאוד מעניין תקראו : 1. אתה מאוד מיני ואוהב סקס כל לילה וזה ממש קשה לי אני למוחורת פשוט עייף. 2. תראה אתה נותן לי את כל נשמתך וכל אהבתך ואני לא מסוגל לתת לך כלום בתמורה זה לא יתאים לך , אני לא יכול להחזיר לך את כל מה שאתה נותן לי. (הכוונה לא לדברים חומריים). 3. תראה תפסת אותי בתקופה ממש לא מוצלחת לקשר אתה מתאים לי ב -100% פשוט אני לא בנוי היום לקשר מחייב ביחד על כל העיסוקים האחרים שלי. 4. אני יודע שאני לא מסוגל לחיות על אדם מעשן והרי אתה לא תספיק לעשן בשבילי כי אני רואה שאתה נהנה מאוד מעישון אני לא יכול לעשות לך את זה. 5.אתה תזזיתי מידי בשבילי אני אדם די רגוע. 6.הכלבה דורכת עלי כל הלילה ונותנת לי ליקוקים כל פעם שאני מניח אל היד שלי עליך. 7.אתה אוהב קונצרטים ולי אין כסף ללכת כל פעם לכזה דבר. 8. אתה אוהב את שרית חדד וזהבה בן וזה גורם לי מחלות קשות באוזניים. 9.תראה אני מקבל אותך ממש על מגש של כסף ואני בכלל לא צריך להתאמץ לקבל אותך זה הורס לי את הקטע של להתאמץ אפילו להפשיט אותך , תראה למשל אתה פותח לי את דלת ביתך כשאני בא אילך כמעט ערום אתה לא נותן לי צ'אנס להפשיט אותך ממש חבל. 10. אין לך מזגן בחדר שינה רק בסלון ואני חייב מזגן פשוט קשה לי אחרת. 11.יש לך בעיה חמורה של חנייה לוקח לי חצי שעה למצוא חנייה ליד הבית שלך. 12.זה נכון שאחד החברים הטובים שלך יש לו חוכמת חיים שלא נתקלתי בה בעבר? קשה לי עם זה בליבו מוסיף ואומר : " החבר הטוב הזה עוד יקרא אותי ויבין שאני משחק לו ברגשות " 13.אני מקווה להזדקן עם אדם כמוך. ובליבו מוסיף ואומר " אבל לא ממש איתך " . 14.כל פעם שאנו יוצאים למועדון מתחילים איתך אנשים כי אתה ממש חמוד וחתיך ובגללי אתה מפספס מלא זיונים כי ראיתי איך אתה דוחה אותם - ואני ממש לא יכול לעשות לך את זה. 15.לך יש כסף יותר ממני וזה לא יעבוד. 16.תראה אני לא אחסוף את בני יקירי הקטן לכל אחד שאני פוגש. 17.אני מביא לך את הכביסה שלי אליך כי אין לי מכונת כביסה ואני לא רוצה לנצל אותך ע"י זה ממש לא. 18.אני לא מרגיש טוב עם זה שאתה מזמין אותי למשקה כל פעם שאנו יוצאים ביחד. זהו בינתיים. אם גם אתם תפשפשו בזכרונכים תגלו המון תירוצים שאמרו לכם כדי לנפנף אותכם. תעשו לי טובה אל תשתמשו בהם כנגד משהו אחר שאתם לא ממש מעוניינים בו לטווח ארוך - מעבר לזיון. תהיו ישירים פשוטים במסר ותגמרו את זה יפה בצורה הכי ישירה שרק אפשר כי אם תתנו אהבה ולא תקבלו אותה בחזרה יום אחד זה יחזור אליכם בגדול ואם תנפנפו משהו ע"י תירוצים אליו ואחרים זה גם יחזור אליכם. זהו בינתיים בי

Liroy26

New member
אני מוכרח להודות שאלה אחלה תירוצים!

ז'תומרת מזעזע שהשתמשו בהם אבל מראה עד כמה מוחו של אדם יכול להיות יצירתי! נכנס למאמרי הפורום.

xanadu

New member
ויש גם...

1. אתה ישן בצד שמאל, זה הצד שלי. 2. אתה עושה רעש כשאתה גומר. 3. אתה לא עושה רעש כשאתה גומר. 4. אני לא יכול רק מיסיונרי כל הזמן. 5. יש לך לשון מחוספסת. 6. אני לא אוהב את אשתך במיוחד. 7. אתה אוכל פרינגלס בצל עם שמנת. לא מקובל עלי. 8. אתה עושה קנאקים עם הפרקים של הידיים. 9. אתה לא סוגר את הפקק של המשחת שיניים. 10. אני לא בנוי לקשר, אני אלרגי ל-KY 11. אתה קונה בגדים בגולף. 12. יוצא לך ריר מהפה כשאתה ישן. 13. אתה לא רואה אירוויזיונים.

למעלה