תרוצים טובים השנה

• פותח הנושא btl
  • פורסם בתאריך

btl

New member
תפעילו את החברים שלכם

תתקשרו לכל החברים שלכם בחו"ל שיתקשרו להצביע לישראל. אם הארוויזיון יהיה בירושלים כל האנטישמים יורידו את האף וכולנו נוכל להדליק ביחד נר.

btl

New member
מסרים

הנה כמה מסרים שמומלץ מאוד ששרית תעביר בראיונות עמה: "אנו עם שוחר שלום הפלשיתנים אלו הם שהחלו בטרור" "כיצד את היית מגיבה אם בנורבגיה היו מתפוצצים אנשים בבתי קפה ומסעדות" "זכותו של עם להגן על עצמו" "להזכירך ישראל הציעה לפלשתינים הצעות מרחיקות לכת אבל הם אלה שסרבו לקבלן" "ומדוע כאשר ישראל נפגעים אתה לא שואל שאלה כזו אותם" "אני שרה גם בערבית, הופעתי בירדן" "אהיה מוכנה לשיר בעזה בבוא השלום" "זו שאלה לא לגיטית" "בזה אני לא מבינה, לא הכתיבו לי תשובה, תשאל את אבי גואטה" "אבי גואטה כפרה" כפרה זה kapara

btl

New member
תרוצים טובים השנה

השנה "כולם אנטישמים" היא סיסמה נכונה. לה פן הצרפתי

צביקה ו

New member
אני לא מסכים

התשובות יותר מדי פוליטיות, שיעוררו התנגדות... התשובות המומלצות הן: "אני באתי לשיר, את הפוליטיקה אשאיר לפוליטיקאים" "אני מייצגת עם שוחר שלום" "אחרי כל הסבל שעברנו בישראל, אחרי כל ההרוגים בכל הפיגועים, אני חושבת שהשיר האופטימי שלי והייצוג שלי נותנים תקווה לעם" "אני מייחלת לשלום בין העמים ("אהיה מוכנה לשיר בעזה בבוא השלום" זה מצויין)" "יש לי כבוד גדול לתרבות הערבית ולשפה הערבית ("אני שרה גם בערבית..."), אם תהיה מדינה ערבית באירוויזיון זה יסב לי אושר" "אנו בישראל זקוקים לתמיכה של העולם בימים אלה ולא לתוקפנות" "בערב האירוויזיון כל אירופה מאוחדת, העולם צריך להיות מאוחד נגד הטרור" ועוד...

למעלה