תרופת pulmozyme

florik

New member
תרופת pulmozyme

למישהו יש חוות דעת על התרופה pulmozyme ? ואיזה תרופות דומות יש לה בשוק?

אחלה תרופה

תרופה טובה מאוד. בלעדיה אני משתעלת בניוטראל..... אין תרופה דומה לה. יש מרככים אחרים אבל לפולמוזיים מנגנון פעולה ייחודי, למיטב ידיעתי

A n t o n

New member
לפי מה שידוע לי

פולמוזים זה לא סתם מרכך ליחה כמו שהיו פעם אצטילטסטין ועוד מיליון, התרופה הזאת בנויה בשיטת DNS, היא כאילו מחליפה אינזים מסוים שחסר לנו בגוף, חוץ מזה שהוא מרכך את הליחה יש גם תכונה אנטי דלקתית.... זה בקצרה!

נכון בערך

פולמוזיים מכיל אנזים ששמו DNAse ומה שהוא עושה זה שהוא קוצץ את המולקולה הענקית של ה- DNA לתתיכות קטנות יותר. ה- DNA שהוא חותך הוא DNA שנמצא בליחה ומקורו בתאי דם לבנים שמתו והתפרקו. הDNA עצמו הוא חומר צמיגי למדי ועל ידי קיצוץ שלו למולקולות קטנות יותר גורמים לליחה להיות רכה יותר. האנזים DANse לא יודע לחדור דרך קרומי תאים ולכן מפרק רק DNA שנמצא בליחה ולא את מה שנמצא בתאי הריאות. לא ידוע לי על פעולה אנטי דלקתית שלו

A n t o n

New member
לא הרגשתי שום השפעה הרבה שנים עד ל

עד ללפני שנה וחצי בערך שהמכשיר שלי היה מקולקל די הרבה זמן וכשרכשתי מכשיר חדש ועשיתי אינהלציה, שעה וחצי בערך אחרי האינהלציה התחלתי להוציא כמויות אדירות של כיח והרגשתי שסוף סוף הריאות שלי נקיות.. מאז רק פולמוזיים עוזר לי לפנות את הריאות.

vikvik

New member
אצלי קורה הפוך

זה מייבש אותי ואני לא מסוגלת להוציא כיח בכלל

A n t o n

New member
משהו דומה עושי לי קולירצין

גם קשה לנשום אחרי האינהלציה

LullaBelle

New member
לי שניהם לא עובדים

קולירצין חונק אותי וסוגר עד כדי כך, שאני לא נושמת ולא משתעלת. הליחה פשוט יבשה ויושבת כמו אבן, ושום פיזיו לא מוציא. וונטולין לא עובר עם זה. פולמוזיים לא עשה לי שום תופעות לוואי כאלה, אבל כן עשה לי דימומים. ניסיתי אותו פעמיים בהפרש של כמה שנים, וכל פעם היה אותו דבר. אז אני לא נוגעת באף אחד מהם.

cafesito

New member
זה מזכיר לי שלפני האשפוז שאלו

אם אני רגיש למשהו עניתי שאני נעלב מהר ורגיש לבדיחות על מוות. אותם זה לא הצחיק. אני חושב גם שיש לי רגישות למשקולות, אחרי שימוש של שבועיים אני מתנפח בצורה מטורפת.

A n t o n

New member
חח מתנפח? הלואי עלי

כבר חצי שנה אני עושה כל יום ומה שהצלחתי להשיג זה שרירים בידים וגם זה בקטנה...

sporTV

New member
מי שעושה בקטנה שלא ייצפה לגדולה!

תתחיל לעשות אירובי....בשילוב אנאירובי. תראה מה יקרה פתאום.

A n t o n

New member
הלו הלו תרגע ומהר

אני לא עושה בקטנה אני עובד כמו סוס
מה שכנראה חסר לי זה שומן בגלל זה רואים שהשרירים חזקים אבל אין מספיק נפח. ותעזוב אותי כבר עם הריצות שלך.

למעלה