תרופת פלא?

sebastian85

New member
תרופת פלא?

כל מה שאני צריך זה בסך הכל תרופה שמורידה מתח, לחץ וחרדות מהגוף. שלפחות מקטינה בכמות שלהם בגוף. ושלא תמכר ושאין לה תופעות לוואי מרחיקות לכת(מסוכנות). זה הרבה לרפואה כיום? או שיש כזה דבר?

Palm tree

New member
יש לי את הדבר בשבילך!

טבעי לחלוטין, זול, ולא תאמין עד כמה אפקטיבי. לך לחנויות טבע, ותבקש מהמוכר מוצר שקוראים לו "Rescue Remedy". זהו בקבוק של תמציות צמחים ופרחים. אתה מטפטף 4 טיפות מתחת ללשון, או לתוך כוס שתיה, ולאחר 10 דקות המתחים והחרדות יתחילו לפוג ולהתמוסס. בהתחלה פיקפקתי באמינותו של המוצר, והיית בטוח שכולו מבוסס על אפקט פסיכולוגי, אך הופתעתי לגלות שהשפעותיו מורגשות היטב. זה דבר מצויין לקחת לפני מבחן גדול ומלחיץ, לפני נהיגה ממושכת, לפני דייט או לפני כל סיטואציה מלחיצה אחרת. הבקבוק עולה 60 ש"ח ומספיק להמון זמן. עצה: תה ירוק עם מרווה (מומלץ רפואית) וארבע טיפות Rescue, מומתק בדבש. מדהים עד כמה שזה עוזר! תשתה אחד כזה כל בוקר ויהיה לך יום נהדר.

Palm tree

New member
לא ליום שלם, אבל

תמיד אפשר לקחת עוד, יש מספיק בבקבוק, וזה בהחלט עוזר להזניק את היום בצורה רגועה וחיובית!

sebastian85

New member
תודה על היחס והתשובות - יש עוד שאלה

א. זה מתחיל מהפעם הראשונה לפעול? או שזה לוקח כמה פעמים? ב. זה באמת עוזר לך? זה החליף לך תרופות או משהו כזה?

ג טלי

New member
אני ממליצה ללכת לרופא

ולהתייעץ איתו. רסקיו רמדי - זהו תכשיר שמכיל תמציות פרחים, מה שמוכר בשם פרחי באך, מיועד להרגעה.(לי באופן אישי-רסקיו לא עוזר.) נסה לברר עם עצמך מהן הסיבות למתח ולנסות לפעול בכיוון הזה. האם מדובר בעבודה מלחיצה, לימודים.. אולי לקחת חופשה קטנה ולנוח... אולי פעילות גופנית מהנה יכולה להפיג מתחים. ולפעמים כדור קטן עושה פלאים, לא תמיד צריך לפחד מכימיה...ממליצה לפנות לרופא המשפחה להתחלת (או המשך) טיפול. טלי,
רוקחת

sebastian85

New member
אוקי אבל השאלה היא

האם יש תרופה שאין לה תופעות לוואי מסוכנות ומה שהיא עושה זה פשוט להוריד את רמת החרדות והמתח. אני גם לא רוצה משהו ממכר והם יש כזה דבר אני יפנה לרופאת משפחה אם אין אני לא כל כך רוצה.

sebastian85

New member
אוקי אבל השאלה היא

האם יש תרופה שאין לה תופעות לוואי מסוכנות ומה שהיא עושה זה פשוט להוריד את רמת החרדות והמתח. אני גם לא רוצה משהו ממכר והם יש כזה דבר אני יפנה לרופאת משפחה אם אין אני לא כל כך רוצה.

למעלה