תרופת סבתא לתולעים

כן. שמים שן שום בפי הטבעת

אם מדובר בילדים- ותרי על הענין לטובת אכילת שיני שום טריות.

iditush11

New member
שום בפי הטבעת?!?!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את בטוחה? את רצינית?? באמת להכניס שן שום לשם?? נשמע לי דיי מזעזע.

חוץ מהשום גם...

גרעיני דלעת קלופים וטחונים. הכי טוב על הגוקר על בטן ריקה. התולעים שונאות את גרעיני הדלעת ומתות. חוץ מזה לשמן את פי הטבעת ואת פתח הישבן בהרבה וזלין כמה פעמים ביום. התולעים יוצאות להטיל ביצים בפתח פי הטבעת ולכן הגירודים. אם מנקים את המקום באופן קבוע בזלין ומשמנים אותו היטב התולעים לא יכולות לנוע(בחומר שומני) ולהגיע החוצה להטיל ביצים. ככה את מונעת מהן ליצור "דור חדש". במקביל להוסיף לתזונה גרעיני דלעת, הרבה גזר מגורר ושום טרי. אגב ,מנסיוני הישיר אפשר לקחת שן שום קטנה קטנה לשמן טוב בוזלין ולדחוף בפי הטבעת. זה לא נעים לדקה ואז זה עובר(לא שורף).

ה מוזה

New member
בהחלט יש תרופות סבתא

מצרפת קישור למספר עצות של סבתא שעלו כאן בעבר בין היתר , אכן כפי שנכתב כאן - שום מקווה שיעזור

הצילווווו מה עושים עם קוצר נשימה?|ת

הבן שלי קיבל התקף אסטמה ואין לי איהלציה הלוויתי אןתה לשכנה והיא כרגע לא בבית יש למישהו איזה תרופת סבתא?

היו עסוקים בלתת לנו קורטיזון. כנ"ל

אצלי. אגב, עם אסטמה של העור, אבל זו אותה המחלה בשם אחר.

iditush11

New member
עם אסטמה לא משחקים!!!

זה עלול להביא למצב של סכנת חיים ואני לא מגזימה בכלל. התקף קוצר נשימה יכול להיות מסוכן מאוד, חייבים לקחת את הילד באופן מיידי ובהול לחדר מיון כדי שיחברו אותו לאינפוזיה ויתנו לו חמצן כדי שינשם טוב יותר. מנסיון שלי בתור אסמטית לשעבר, עם אחים חולים באסטמה, אסטמה זאת מחלה כרונית שאם לא מטפלים בה כמו שצריך זה עלול להסתיים רע מאוד, עם טיפול נכון אסטמה יכולה לעבור אבל לא תמיד וישנה אסטמה שרק מחריפה עם הגיל. בקיצור ללכת מייד לחדר מיון.

0 אור 0

New member
צריך ללמוד להכיר את ההתקפים

הרבה פעמים התקף אסטמה יכול להרגע על ידי הרפיה, הרגעת הנשימה ודמיון מודרך - וגם נשימה של אוויר קר ויבש. את כאמא צריכה ללמוד את הטכניקות האלו עם בנך וללמוד לזהות מתי זה התקף שדורש אינהלציה, מתי התקף שניתן להרגע ממנו בטכניקות הללו ומתי חייבים להגיע למיון. עד שתלמדי, כמובן שצריך להיעזר במומחה ולהגיע למיון. אבל בימינו זה ממש חבל - כי יש המון כלים לטיפול שלא היו פעם (וכבר לפני הזכירו גם דיקור).

למעלה