תרופות

worried mom1

New member
תרופות

מתי החלטתם להשתמש בתרופות? האם קלוניריט עוזרת לטיקים מוטוריים. הבן שלי מתחיל להיות מאוד מודע לטיקים שלו. אני מפחדת להתחיל עם תרופות מה עושים?

לאמא המודאגת ערב טוב ושבת שלום

אצלנו התחלנו טיפול תרופתי בכתה ב'...(היום בננו בכתה ו'),לאחר שניסינו ללא טיפול תרופתי והיו המון בעיות התנהגות והתגברות של ה"טיקים". לגבי תרופה זו או אחרת, זה אינדיוודואלי לכל אחד...עליכם להיוועץ עם הרופא המטפל...אם יש כזה ו\או נוירולוג ילדים רצוי מי שמכיר ומטפל בתסמונת טוראט. אולי כדאי שתתייעצי גם לגבי טיפול אלטרנטיבי...לפני שתתחילו בתרופתי. שיהיה

worried mom1

New member
המשך תרופות

התרופה של הקלוניריט היא הצעה של פרופסור שופר. בני לא מאובחן כטורט אלא רק בטיקים. מה היא האפשרות האלטרנטיבית? מה יעילות התרופות לפי ניסיונכם? בני עולה לכתה ג ואני מתלבטת האם להתחיל עם תרופות בחופש?שוב פעם מה עושים? אשמח להצעות

mazy

New member
תרופות..../images/Emo26.gif

בני החל להשתמש בתרופות בהיותו בן 10 (היום הוא בן 13, לוקה בטוראט). גם אצלנו קלוניריט היתה התרופה הראשונה שהוצעה לנו. בהתחלה היא עבדה מצויין, אך כשהגוף הסתגל לתרופה, היא הפסיקה להשפיע ואז הפסקנו להשתמש בה. תקופה די ארוכה בני לא נטל תרופות, אבל כשהטיקים הפכו להיות קשים יותר ובלתי נסבלים עבורו, הוא התעקש לקבל טיפול תרופתי. כיום אנחנו מטופלים בהלידול, שעובדת מצויין. בקשר לנטילת תרופות בחופשה, אני יכולה לומר, שתרופות הניתנות לריסון טיקים, אינן כמו ריטלין למשל (הניתנת כדי להתגבר על הפרעות קשב וריכוז). ריטלין לא נותנים בחופשות, מכיוון שאין צורך בכך בדר"כ, אבל לתרופות נגד טיקים יש השפעה מצטברת, ולא עושים הפוגות בטיפול כשיש חופשות. שבת שלום, מזי.

שביק

New member
אמא'לה התרופה קלוריניט נחשבת

למועילה ומיועדת להפחתת טיקים מוטוריים. על היעילות וההשפעות - זה בהחלט אינדבידואלי. לדעתי כדאי גם לקחת בחשבון, בטוראט בכל אופן, שבעתות מזג אויר חם, או אביב, ישנן החמרות בטיקים. לכן כדאי לשקול ולהתיעץ עם הרופא לגבי התרופות והשפעותיהן. בהצלחה וחג שמח!

למעלה