תרופות

פאג

New member
תרופות

לדליה שלום רב ויום נפלא, שמי אורן ואני חדש בפורום הזה. ברצוני לשאול: אצלי אובחן הפרעת קשב(. . . גלובלית ) לפני שנתיים. אני כיום בן: 42 ( ביולוגית, מנטאלית. . . /כולם מוזמנים לבר המצוה שלי..../לא יכול, בלי חוש -חמור ). בכל אני מטופל ב:20 מג" רטלין S.R פעמים ביום. זה לא מספיק ונסיונות ל לקחת קונצרטה- היו : "על הפנים. המליצו לי על תרופה בשם "אדוראל"/ שאורך חייה בגוף/כנראה ארוך ביותר(לפחות) מהרטלין. אייך משיגים? למי פונים? מה המינון שהתרופה נמכרת/ובאיזה בית מרקחת/באזור המרכז-שרון יש להשיג./ יש לי רופא (ניורולוג) שמוכן לתת מירשם/ אך הוא לא בתחום של A.D.H.D /ולכן אני פונה אלייך. תודע אל כל מידע, ותבורכי על "האתר" שלך פה- באינטרנט מאורן

../images/Emo140.gifאורן, ברוך הבא

כאשר הטיפול התרופתי אינו מתאים, מומלץ לגשת לרופא המטפל או לרופא המתמחה ב-ADHD על מנת לבדוק אפשרות טיפול שונה. האם הריטלין אינו משפיע, או שהמינון אינו מספיק? לדוגמה- בני מטופל בריטלין SR והמינון שלו כרגע הוא 3 SR. יש לבדוק אם מדובר במינון או חוסר התאמה של הטיפול. ממליצה לך לגשת לרופא מומחה בתחום. בקישורים הבאים, תמצא תשובות לחלק מהשאלות.

אנרגטית

New member
כדור אחד פעמיים ביום? או שני כדורים

ביום? או שני כדורים פעמיים ביום? אני לוקחת 2 SR בבוקר וזה מחזיק את שעות העבודה. ניסיתי להוסיף אחה"צ ריטאלין 10 אבל הריבאונד היה נוראי אז ויתרתי. רק בימים שיש אירועים חשובים אני לוקחת.

דליה.ד

New member
בר מצווה שמח../images/Emo8.gif אורן...../images/Emo140.gif

איני רופאה כך שאיני יועת מה היתרונות של האדרל לגבי הריטלין ולמי הכדור מיועד. הייתי ממליצה להפנות את השאלה לרופא המטפל שלך שרשם לך את הריטלין. התאמת מינון היא עניין עדין שלוקח זמן וסבלנות. בכל מקרה נפנה את שאלתך לרופאים המומחים בפורום בסופהשבוע. בבקשה עקוב אחרי זה. ותודה על המחמאות!

למעלה