תרופות

יונה66

New member
תרופות

בני בן ה- 8 מטוןפל בריטאלין , רספרידל , היו לו חרדות ולחץ הוספנו ציפרמיל - 1/4 כדור וזה גרם ליתר היפר , אובססיביות, והיגביר טיקים מדוע? תודה

mazy

New member
יונה היקרה

ברוכה הבאה לפורום טוראט. לדעתי, עליכם לחזור לרופא הנויירולוג, שנתן את התרופות לבנך כדי לערוך הערכת מצב מחודשת בעקבות תופעות הלוואי של התרופות. לעיתים שילוב של תרופות מסויימות עשוי להגביר טיקים, או לעורר אותם (אף אצל כאלה שאינם לוקים בטוראט). התרופות בתחום הזה הן רבות ומגוונות, ומה שמתאים לאחד, מחמיר את מצבו של האחר. הכי חשוב להיות במעקב רפואי צמוד. בהצלחה, מזי.

יונה66

New member
לתיקי וזיו שגן

הוא אובחן כטורט ולדעתנו יחד עם טורדנות כפייתית .

יונה66 בוקר טוב../images/Emo42.gif

ביום שישי הקרוב 4/6/2004 יתקיים מפגש "בית פתוח" במשרדי העמותה ברח' כנרת 4 ברעננה. "בית פתוח" מיועד לבוגרים מגיל 16 ומעלה...לוקים בטוראט ובני משפחותיהם. המפגשים מיועדים לחברי עמותת א.ס.ט.י , ניתן להצטרף כחברים באותו יום במפגש.דמי חבר לשנה הם 180 ש"ח למשפחה. מפגש "בית פתוח" הוכיח את עצמו, מתחילת דרכו - כל מי שמגיע למפגשים פורק מטען שלילי וצובר כוחות מחודשים להתמודדות היומיומית. במפגשים אלו את יכולה לספר את אשר על ליבך, להקשיב, ולקלוט מידע, ולנסות ליישם את הדברים הנאמרים. מנסיון שלי כחברת עמותה מזה כ-5 שנים, החברות בעמותה תורמת המון..אם בסיוע והכוונה לגורמים המקצועיים הטובים ביותר, אם מול בתי הספר...וכו'. אשמח לראותך במפגש הקרוב.

שביק

New member
תיקי יקירתי, כתבתי לך במסר משהו

ואני חוזרת בי, לוקחת את דברי בחזרה, פרט לדבר אחד, אשר בו לא שונתה דעתי - אני אוהבת אותך.

jon boy

New member
יונה?

יותר מידיי תרופות לילד טוראטי בגיל 8 ייש לו ויטמינים כלשהם?

למעלה