תרופות

חקמ1949

New member
תרופות

שלום! אני ב 64. וחולה בסכרת סוג 2 מזה 15 שנה. לפני 4 שנים עברתי ניתוח שרוול ורמות הסוכר ירדו. במהלך 3 השנים האחרונות שוב החל לעלות הסוכר . כיום אני משתמשת בג'נוביה -100 (פעם ביום). אמריל 3 (פעמיים ביום) אמריל 2 (פעם ביום). למרות זאת, רמות הסוכר אינן מאוזמנות ונעות בין 200 ל-130. אינני רוצה להתחיל עם אינסולין. האם ישנן תרופות אחרות היכולות לאזן את הסכרת? קראתי שג'נביה עם מטרופין יכול לת תוצאות טובות. מה דעתכם? תודה

אין לי תשובה בשבילך

מצטערת
עוד מעט יבואו הגולשים עם סוג 2 ויגיבו לך... אבל אף פעם לא הבנתי וחשבתי שאולי תסבירי לי- למה כל כך הרבה אנשים מעדיפים לקחת תרופות על פני אינסולין? זה כל כך הרבה יותר קל ונוח... למה את כל כך נרתעת מזה?

אני סוכרתית 2 מטופלת באמריל מטרופין ואינסולין

אני לא רופאה, זוהי דעתי האישית מהידע עלי ועל אבי בן ה-85 שהוא סוכרתי 2 כ-30 שנה. לדעתי רק האינסולין יעזור לך לאזן את הסוכרת, האמריל והג'נוביה הם תרופות שעוזרות ללבלב לייצר אינסוליו, לפי הכמות הרבה של התרופות שאת לוקחת ושגם זה לא עוזר לך לאזן את הסוכרת , כנראה שהלבלב נחלש והפיתרון הפשוט הוא לעבור לאינסולין, תאמיני לי שהוא נוח ומאזן את הסוכרת בקלות לי שהסוכרת שלי הייתה בשמים , וגם לאבי שנטל בדיוק אותם תרופת כמוך , ולבסוף עבר לאינסולין, שניינו מאוזנים לשביעות רצוניינו.

IrisPeleg

New member
הבדל בין גנוביה ואמרייל

הגנוביה עוזר ללבלב לייצר אינסולין אך האמרייל מנסה להוציא ממנו יותר ממה שהוא יכול.

למעשה, שימוש באמרייל מראה על חולשת הלבלב והשימוש בו קצר ולא לאורך זמן.

עדיף להשתמש באינסולין ולהאריך את חיי הלבלב.

ואכן את צודקת. השימוש באינסולין משפר בהרבה את האיזון ואיכות החיים.

תומרונתם

New member
מנהל
מצטרפת לאלו שענו...

אינסולין הוא כנראה הפתרון הנכון עבורך עכשיו.
מתי לאחרונה פגשת אנדוקרינולוג? האם משטר התרופות שלך עכשיו הוא בהנחיית רופא המשפחה או אנדוקרינולוג?
אינסולין הוא מה שהגוף שלך צריך עכשיו, וכל התרופות שאת לוקחת והעובדה שאת עדיין לא מאוזנת מראות שכרגע אין לך מספיק אינסולין וללבלב הולכת ויורדת האפשרות לספק את מה שצריך.

תיכף יבוא הנרי (גולש ותיק) ויספר לך איך המעבר לאינסולין שיפר את איכות חייו!

למעלה