תרופות

merav1312

New member
תרופות

שלום לכולם.. אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים, אבל מה יש לי להפסיד. אני אזרחית אמריקאית, עובדת בעגלות בקליפורניה... חטפתי שיעול מציק ופשוט אין לי מושג איך מטפלים בו. זה לא מספיק חמור בשביל ללכת לבית חולים, וללכת לקליניקה פרטית גם נראה לי מיותר. למי שחי פה, אתם יודעים אולי איזה תרופות מתאימות לשיעול? אפשר למצוא אותן בוולמרט? בלי / עם מרשם רופא? איך זה הולך פה?.... תודה מראש........ מירב

billc

New member
הגעת למקום הנכון, הייתי חולה עכשיו 3 ימים

זה התחיל משיעול מציק, עבר לחום בגלל שזה לא מספיק חמור, אם תלכי לכל סופר תמצאי דברים OTC (זאת אומרת בלי מירשם) לשיעול אבל מה שהכי טוב, אם יש לכם WHOLE FOOD בסביבה לכי תשתי שוט (כמו ויסקי) של ג'ינגר עם קצת לימון 1 אונץ Oz(מגעיל את הנשמה, אבל מועיל) תעשי את כל יום לפחות פעם אחת

RoyG NJ

New member
כמו בישראל יש רוביטוסין

כנסי לאתר שלהם יש להם מעין WIZARD נחמד לאיבחון והפנייה לתרופה - זה OTC כלומר לא צריך מרשם.

John the Savage

New member
כפי שהזכירו, רוביטוסין

וחוץ מזה יש גם את המקבילה האמריקאית לסטרפסילס, בשם Cepacol, גם ללא מרשם. ותרופת הסבתא שלי: תה ירוק, פלוס שורש ג'ינגר מגורר (טרי, לא אבקה, כי אבקה בתה זה איכס), קליפת לימון מגוררת וכפית דבש.

Deosette

New member
שיעול - פתרונות טבעיים הכי טוב

קודם כל השאלה היא האם יש לך ליחה - אם כן, להתרחק מכל מוצרי החלב עד שתעבור הליחה. שנית, תשתי הרבה תה אכינצאה (יש בכל חנות) בלי סוכר (!!!) אלא עם דבש במקום ומקל קינמון בכל כוס. הקינמון מדהים למטרה זו, הוא אנטיספטי ומחסל חיידקים בגרון. התה והדבש ירגיעו ויעזרו בהתאוששות. הקטע שצריך לשתות המון מזה. ובלי קשר, צריכה יומית של מקלות קינמון בתה או קפה עוזרים בחיזוק המערכת החיסונית. בכל בית מרקחת יש סוכריות מציצה לגרון - ושוב, בלי סוכר! (אל דאגה, הם מתוקים מספיק). כל פעם שמציק לך בגרון, קחי סוכריה וזה ירגיע אותך לזמן מה. לגרגר מי מלח ולירוק. לא הכי כייף אבל תרופה זה תרופה. ממש אין צורך בתרופות כימיקליות אלא אם את ממש נופלת למשכב. תרגישי טוב! תזכרי, קינמון פותר הכל בחיים:)

BigMatilda

New member
חלב חם עם דבש בד"כ מאאאד עוזר

וגם סירופ נייקויל אדום כל לילה לפני השינה.

למעלה