תרופות

Employers4u

New member
תרופות

שלום ! אני צורך אומגה 3 SUPER באופן קבוע עתה אני צריך לקחת גם : 1. מגה גלופלקס + MSM 2. ויטלוקס פלוס בתוספת לוטאין 3. קמבוצ'יון כמסות פטריות יפניות 4. כדורי ברזל השאלה שלי האם יש תופעה של סיכונים או אי יעילות בלקיחת את כולם יחד בוקר ולילה.

0 אור 0

New member
יש בהחלט הוראות מתי לקחת כל תוסף

מה הולך עם מי, מה לקחת עם אוכל, מה לפרוס במשך היום וכו' זה חלק מהעבודה של מי שרושם לך את התוספים הללו לתת לך הנחיות כאלה, וגם לייעץ לך במקרה שיש תופעות לואי. בדרך כלל הבעיה היא לא סיכון אלא אי יעילות - למשל ברזל עם סיבים או עם מינרלים מתחרים עלולה להיות אי ספיגה, ולעומת זה עם "מיץ תפוזים" יש סינרגיה. אבל אם מדברים על ברזל, אז יש אנשים שרוב סוגי הברזל גורמים להם עצירות.

Employers4u

New member
השאלה - היא האם יש בשילוב של ..

השאלה - היא האם יש בשילוב של התוספים והתרופות משום אי יעילות, חלק מהתוספים החלטתי לקחת על דעת עצמי וחלק בהמלצת רופא, עד היום לא קבלתי כל תשובה בעניין. הרופאים טוענים שאין זה מתפקידם לתת ייעוץ בעניין התוספים.

hal767

New member
זה נראה לי מאד לא מקצועי

במיוחד הדברים שאתה עושה על דעת עצמך. הבעיה לדעתי היא לא רק יעילות החומרים האלה, אלא עצם העובדה שאתה בכלל צורך אותם. ע"פ תפיסתי, לפחות רובם מיותרים ומזיקים. הגוף שלך אינו מעבדה כימית, אלא מערכת חיה, בעלת חיים עצמאיים משלה, והיא מגיבה לכל חומר המוחדר לתוכה. וכן יכולה להיות סכנה בריאותית כאשר חומרים שונים שמימלא לא צריכים להיות בגוף, נפגשים בתוכו. הנכון לגוף הוא להזינו בחומרי מזון באמצעות תזונה טבעית מתאימה ולספק לו חמצן באמצעות נשימה תקינה. השימוש בחומרים שלא נועדו לו ( כי אינם מתאימים לו) יש בו סיכון, בעיקר כשהם נפגשים בדם. ברפואה המערבית מקובל להשתמש בתרופות שונות. נעשו מחקרים באשר לשילובים מותרים ואסורים של תרופות שונות. קיים הרבה ידע בנושא הזה ורופא אמור לדעת אותו. ולמרות זאת אי אפשר תמיד לדעת כיצד גוף ספציפי יגיב לתרופה או לשילוב של תרופות, כי כל גוף הוא מיוחד ושונה מהאחר. כתבתי זאת כדי להדגיש את העובדה שיש להזהר ב"משחקים" עם החומרים השונים, אלה שאינם מהווים מזון אמיתי ומכונים בשמות "תוספים" "תרופות" וכד'.

paluta

New member
תרופות , תוספות - ממש מעבדה קטנה

חסר רקע רב לצורך שלך ואו להחטה שלך על נטילת תוספים שלו שציינת לפי התוספים אני מניח שאתה אדם מבוגר ? למה לקחת לוטאין ? ומגה גלופלקס ? התוספת שציינת מתיל סולפניל מתאן MSM היא בבסיס חומר שמעכב מסרי כאב ולכן אינו ממש פועל לריפוי מצב דלקתי .בכל מקרה קמבוציון וויטלוקס די דומים וקצת שונים שניהם אמורים לסיע כנוגדי חימצון ולהעשיר מעט במינרלים וויטמינים הקומבציון נאמר עליו שהוא מחזיר נעורים - (לא אתיחס ברצינות לכך), כדורי ברזל יכולים להיות בעיתיים בכל הנוגע לפעילות המעיים (שלשולים ואו עצירויות) וגם לכמה תופעות לואי אחרות כאשר הוא נלקח גם עם לוטאין שבסיס הפקתו הוא מצמח ציפרני החתול (חלק קטן באוכלוסיה סובל מרגישות לתמצית שבציפורן החתול) , הברזל שבכדורים כמעט ואינו נספג אלא אם אתה לוקח גם כמות יפה של ויטמין C יחד עם נטילת הברזל בעת הארוחה. מה שמטריד הוא שאתה כותב שאתה נוטל על דעת עצמך תוספים אלו - כאן היתי נזהר וממליץ על התיעצות עם איש מקצוע בתחום התזונה, תזונה נכונה תהיה הרבה יותר יעילה מאשר לקיחת תוספים באופן קבוע - היא גם תשנה את אורח חייך - רק לטובה.

אלה 53

New member
שילוב תרופות +תוספי תזונה

למעשה,אין בעיה ליטול את שלושתם יחד.ממה שאנחנו יודעים אין התנגשות בין "מגה גלופלקס" לתוספי תזונה אחרים בכללם את אלה שציינת.כמו-כן אתה מוזמן ליצור קשר עם מחלקת השירות וההדרכה של "אלטמן" בטלפון 1700-704-701 לקבלת מידע נרחב יותר או לכל שאלה אחרת. אלה מורד יועצת לבריאות המפרקים "מגה גלופלקס"

תרופות

שלום רב, חבל לקחת כל מוצר בניפרד, אני מכיר חברה שיש להם את מה שאתה לוקח במוצר אחד ולא כמה ביחד. זה יעשה את העבודה טובה יותר ויחסוך לך כסף. במידה ותירצה לשמוע אשמח לייעץ בכייף המשך שבוע נפלא אוהד וינטר מטפל ברפואה משלימה ואיכות חיים 0545336178 [email protected]

דעתי

לפי שיטת המטפלים שדוגלים בלקיחת תוספות אתה עושה בסדר ולפי מטפלים בשיטות אחרות זה לא......תחליט באיזו שיטה אתה בוחר ..אני ממליץ שכן תקח כי אין בפורמולות שום בעיה

למעלה