תרופות סיניות - בסין

world changer

New member
תרופות סיניות - בסין

שלום לכם אני כרגע נמצאת בסין. לפי נסיעתי עשיתי בדיקות דם והתגלה אצלי כולסטרול + טריגלצירין גבוהים. מישהו יודע איזה תרופות סיניות טבעיות ניתן לרכוש כאן לטיפול בנ"ל? מישהו אולי מכיר אתר שיכול לתת לי את המילים כולסטרול + טריגילצירין בסינית? :) (עובדה ידועה היא שהסינים לא דוברים אנגלית וזה לא פשוט להסביר בפנטומימה איזו תרופה אני צריכה:)

אוייייי איזה כייף לך שאת שם ....

דרך אגב מי שכן יודע אנגלית, אז קשה להבין מה הוא רוצה, יש להם מבטא קשה ...

תעשי חיים... בבעיה תטפלי בארץ!

היי, בגדול, פחות מתוק, פחות סוכר, לא יותר מ- 3 פירות ביום ולא בערב ! 3-5 פעמים בשבוע דגים מהים הצפוני ( אומגה 3 ) תעשי הליכה רצופה כל יום 30-50 דקות תגיעי לכאן תהיי בקשר ותתני יותר פרטים יאללה תעשי חיים אורית.

world changer

New member
הבעיה היא

שאני עכשיו בטיול של חצי שנה (ואולי יותר) כך שזה לא כל כך פשוט לשמור את כל הדברים האלה.. בסין למשל מבשלים ה-כ-ל עם המון המון שמן... ואף פעם אין לדעת מה מגישים לך :) מה גם שבטיול רוצים לנסות את המאכלים המקומיים ודברים חדשים - שרבים מהם עלולים להיות מתוקים. לכן תהיתי אם אולי יש משהו שניתן לקחת בנתיים "ליתר ביטחון" וברגע שאחזור לארץ אתחיל להקפיד על החוקים :) (כל מני סוגי תה אולי? בוטנים\שקדים\אגוזים מסוימים? וכדומה)

0 אור 0

New member
אם כבר את בסין

אז למה לא לגשת שם למטפל - חלק משיטות האבחון של הרפואה הסינית לא תלויות בשפה, ואז הוא יתאים לך לפי מה שיאבחן לא הייתי סומכת על "תרופה טבעית" לטיפול סימפטומטי, על סמך התכתבות באינטרנט

Assaf Feldman

New member
תחפשי בית מרקחת הומה אדם

של רפואה סינית, תוכלי לזהות אותם לפי המוני מגירות עץ עם צמחים סינים מסוגים שונים בפנים.בחלק מבתי המרקחת האלה יושבים רופאים, תמורת סכום קטן תוכלי לקבל איבחון וטיפול בצמחים, גם חוויה, וגם בריאות. איפה את כרגע בסין?

world changer

New member
צ'נגדו

מחר אהיה בדרך לליג'יאן (וממשיכה דרומה ללאוס) ניסיתי ללכת היום לבית חולים ולהיבדק שם. הבעיה היא שתוצאות של בדיקות דם מגיעות כעבור כמה ימים... ואני לא הולכת להישאר יותר מיומיים בכל מקום לפי איך שזה נראה :) מה שכן - רופאה אחת בבית חולים של רפואה סינית רשמה לי איזה שם של תרופה... ויש לי עוד 2 שמות של תה ופרי מיובש שאמורים להועיל (מי יודע) thanks :)

לכי למשרדי האוניברסיטה

(צמוד לבית החולים) תמסרי ד"ש לפרופ' חואנג ובקשי ביקור אצל מטפל בצמחי מרפא. יוכלו לתת לך מרשמי צמחים שונים, ספרי הכל וגם שאת מטיילת (זה יהיה פרקטי כי יש יותר סיכוי שיתנו לך אבקה או משהו שתוכלי לקחת איתך). את יכולה למצוא בשטח בית החולים ובאזור סטודנטים שמתמחים שם, והם יוכלו לעזור לך גם להגיע לרופא. בהצלחה

world changer

New member
עכשיו בליג'יאן :)

אח"כ בדאלי ואז שישואמבנה. מכיר באחד מהמקומות האלה גם משהו בסגנון? היה לי כרטיס אוטובוס אז לא הספקתי לעשות זאת בצ'גנדו. בכל אופן המון תודה :)

נסי בקונמינג

אבל אני חייבת לומר שקשה לי מאוד להאמין שאפשר יהיה לטפל במה שאתה סובל ממנו תוך כדי טיול ובלי אפשרות לטיפול ממושך. הדבר שאתה יכול לעשות שאולי לא יזיק יהיה לקנות באחד מבתי המרקחת כדורים של ספירולינה.

למעלה