תרופות סבתא |
|

תולו

New member
תרופות סבתא |../images/Emo5.gif|

הי, מכיוון שאני עוד לא יודעת מה הסטטוס של המכשפה אצלי, (אני אדע היום בערב) ואני חולה לחלוטין, אני לא לוקחת תרופות. צריכה מאד מאד המלצות לתרופות סבתא לשיעול. זה הורג אותי, אני כמעט מתפללת שהיא תגיע, כדי שאוכל לקחת תרופות. ואולי לא. תודה.

tich

New member
תרופה לשיעול

מים חמים עם לימון ודבש. וכדאי להמנע משתיית חלב. מאחלת לך שתרגישי טוב מהר

קובולט

New member
לאאאאאאאאאא דבשששששששש

בדבש יש פרופוליס דבר שאסור בהריון.... אז תשתדלי רק אם לימון!!!! אפשר גם לגרגר קצת מי מלח תרגישי טוב ואת יודעת לפעמים שמייחלים למכשפה היא לא מגיעה

תולו

New member
מאוחר מדי../images/Emo178.gif

כבר קניתי דבש ושתיתי 4 כוסות עם 2 כפיות בכל כוס. עכשיו אני ממש בהיסטריה. יו, מה אני עושה עכשיו ?

geni1

New member
תרגעי

פעם בכמה זמן זה לא קריטי. החלמה מהירה!

mom of Ophrie

New member
where di you here that

Hi, I never heard about not having honey when you are pregnant, but to avoid giving it to babies (because of tubolizm). Can you tell me where did you hear about it (like a book etc.). When I had a cold when I was pregnant I drank honey with lemon to avoid drugs. thanks, mom of Ophrie​

איה28

New member
הי, מותר לחלוטין לחלוטין דבש!

לתינוקות עד גיל שנה אסור, בהריון מותר!!!!!! ואם את חולה אפילו מומלץ!! תרגישי טוב אילה

אני שמעתי שאסור בשום אופן דבש!!

בהריון. מכיוון שדבש מכיל פרופוליס, ויש בזה משהו מאוד לא טוב לרחם...אני לא ממש יודעת אבל שווה לבדוק לפני...

איה28

New member
שאלתי כמה רופאים

ואכלתי בהריון, אין לי ספק שעדיף על כל תרופה שהקפדתי לא לקחת, ויש לי היום בת מקסימה טפו טפו טפו...

תולו

New member
תודה על כל התגובות, אבל../images/Emo46.gif

לצערי הרב מאד מאד מאד מאד, כבר לא רלוונטי... היום הגיעה המכשפה, לא השאירה מקום לספק (ואני אוותר על התאורים הגרפיים). אני כל כך עצבנית, לא יכלה הגברת להגיע בתחילת המחלה ? אז יכולתי לקחת את כל התרופות ולא להגיע למצב שאני בו עכשיו, שזה שיעול כמו נביחות של כלב (כן, יש לי ברונכיט) ואף נוזל בלי הפסקה. ה"תפילה" שלי נענתה... be careful what you wish for

למעלה