תרופות מרדימות

leor100

New member
תרופות מרדימות

שלום אני אודה לכל מי שיואיל להקדיש לי כמה דקות מזמנו ולהתחייס לשאלתי. אני מעוניין להבין מה ההבדל בהשפעה בין תרופות אנטיהיסטאמין שלא מצריך מרשם כאמצעי הרדמה לבין תרופות הרדמה פופלריות או נפוצות שכן מצריכות מרשם. תודה מראש

קובי כ

New member
ללאור שלום

תרופות אנטיהיסטמיניות מרדימות - דורשות כולן מרשם! התרופות האנטי-היסטמיניות שאינן דורשות מרשם הן: 1. לוראסטין / לוראטאדין 2. זילרג'י / היסטזין - מכילין צטריזין. אף אחת משני אלו איננה מרדימה. בחו"ל חלק מהתרופות האנטיהיסטמיניות המרדימות לא דורשות מרשם, אך לא כך הוא בארץ. בברכה,

leor100

New member
אלו אינן דורשות מרשם....

שלום קובי דקסמול קולד לילה, דקסמול סינוס לילה קולדקס סוסידיקס היסטדקס סירופ האם אלו מרדימות ? , אני מבין שהן אינן דורשות מרשם

קובי כ

New member
הן אכן מרדימות

אבל שאלה לי אליך, מדוע אתה צריך את המידע הזה? האם זה במסגרת עבודה שאתה עושה במסגרת לימודים?

leor100

New member
אני אכן סטודנט אבל ...

אני בתקופת מבחנים ובלילות של לפני מבחנים בגלל הלחץ אני לא מצליח להרדם וזה הורס לי אחר כך את המבחן אז אני צריך משהו שיעזור להשראת השינה. אז אנא תאמר לי איך זה שאפשר להשיג תרופתה כזו ללא מרשם, מה ההבדל,(בטוח יש) , בינה לבין תרופות שמצריחות מרשם תודה שנית

קובי כ

New member
ללאור שלום

קיימת תרופה בשם דקסמול PM שמכילה אנטיהיסטמין מרדים יחד עם פרצטמול ואמורה לטפל בנדודי שינה המלווים בכאב. אם אתה סטודנט אז בשביל מה לגעת בתרופות. הייתי בהחלט מציע שתשתמש ברגיעון לילה קודם ותראה כיצד הוא משפיע ואפקטיבי עבורך. בכל מקרה אנטיהיסטאמין מרדים תוכל להשיג רק עם מרשם רופא. מקווה שעזרתי לך, אתה מוזמן תמיד לשאול שאלות. ובהצלחה בלימודים,

leor100

New member
דקסמול PM ....

זה ממש מה שקניתי היום בצהריים וללא מרשם אז שאני יבין כיוון שזה היה ללא מרשם אתה אומר שאנטיהסטאמין שבו לא מרדים ?

קובי כ

New member
לליאור

האנטיהיסטמין שבו אכן מרדים, אבל הוא מכיל גם את החומר PARACETAMOL שאיננו מרדים. בברכה,

למעלה