תרופות לפרכוסים

קובי כ

New member
למירי שלום

יש הרבה תרופות בשוק שעלולות לגרום לפרכוסים. לא ניתן לציין את כולן. יש תרופות שעושות זה על רקע מינון יתר, אחרות על רקע שמיוש לא נכון ואחרות על רקע אינטרקציה עם תרופה אחרת הנלקחת בו זמנית. האם יש תרופה שעבורה את רוצה במיוחד לשאול? אם כן צייני את שמה ואני מוכן לבדוק לך אם תרופה זאת עלולה לגרום לפרכוסים. בברכה,

קובי כ

New member
למירי

לא ממש הבנתי את כוונתך. האם את מתכוונת ל- EEG דמוי אפילפסיה? לא ממש ברור לי מה שאת מחפשת.

קובי כ

New member
למירי שלום

אין לי מידע ספציפי למה שאת מבקשת, אלא קיים יותר מידע לגבי תרופות שגורמות לפרכוסים באופן כללי. אין לי מידע לגבי תרופות שגורמות לשינויים ב-EEG. בברכה,

קובי כ

New member
למירי שלום

יש הרבה תרופות (כפי שאמרתי בהודעה קודמת) שיכולות לגרום לפרכוסים. והם כוללים: לפי שמות משפחה.... תרופות נוגדות מלריה אנטיביוטיקה מסוג קווינולונים תרופות נוגדות פסיכוזה - בעיקר פנוטיאזינים חומרי הרדמה מסויימים תרופות משככות כאבים במינונים גבוהים - בעיקר אופיואידים נוגדות תולעים אנטיביוטיקות לטיפול בשחפת נוגדי דכאון מסויימים - בעישר ממשפחת נוגדי MAO וכן TCA תרופות אנטיפטרייטיות למיניהן תרופות אנטיויראליות אנטגוניסטים לבנזודיאזפינים אריתרופואיטין אנטיהיסטמינים מדור ישן תרופות מדכאות מערכת החיסון ליתיום תרופות לאלחוש מקומי תרופות שהן נגזרות של קסנתין- כגון תיאופילין, קפאין תרופות סימפטומימיטיות מקווה שהרשימה הזאת היא לא סינית עבורך, אך לשם מה את צריכה את המידע אותו את מבקשת? במידה ויש לך שאלות לגבי חלק משמות משפחות התרופות כאן את מוזמנת לשאול. יכול להיות שהרשימה הזאת איננה מלאה, אם כי היא די ממצה לדעתי. בברכה,

למעלה