תרופות בצבא

תרופות בצבא

הצבא לא רוצה לתת לי תרופות אל אם כן אני אלך לנוירולוג בהלל יפה, יש לי תרופות רק לעוד חודש... יש לי מרשמים ישנים מהאזרחות, יביאו לי אותם בקופ"ח?

mori17

New member
לא חושבת יתנו באזרחות

הצבא יודע שיש לך אפילפסיה? יש לך סיכום מצב מהנורולוג האזרחי שהיית לפני שהתגייסת? ולמה שלא תלכי לנירולוג בהלל יפה זה לא עולה לך כסף הצבא משלם והם בסופו של דבר יתנו לך. מוזר שהצבא לא נותן תרופות,בד"כ הם עושים בעיות בתרופות המקוריות אבל לא לתת בכלל תרופות? הצבא מדרדר! בהצלחה מורי

יש להם הכל...

הם רוצים שאני אקבע תור מהיום למחר! וכולנו יודעים שאצל נוירולוגים זה בלתי אפשרי... ויש לי חלון של יומיים בטירונות שרק אז אני יכולה ללכת לרופא ולא להפסיד תכנים... אין לי מושג מה אני אעשה...

mori17

New member
אמממ...

הסברת את זה לרופא? איזה טירונות את עושה? עוד עמה זמן נשאר לסיום הטירונות? יש לך תרופות בדיוק לחודש? אמרת לרופא שיש לך תרופות לחודש? מורי

Abcdef11

New member
אל תדאגי לא מהתרופות ולא מהטירונות

יש נוירולוגים צבאיים שישמחו לסמם אותך ויירשמו לך כמה תרופות שאת צריכה... אל תדרגי טירונות זה לא דוקטורט...ולירות בנשק זה לא אמנות...את יכולה להרשות לעצמך להפסיד ימים מהטירונות...ואם לא נותנים לך לצאת מהטירונות תתעקשי..זה הבריאות שלך... תרופות זה לא בעייה בצבא...

tropical888

New member
כשאני הייתי בצבא

קבלתי את כל התרופות שלי מקופת חולים כללית בכלל לא מהצבא. לדעתי הם לא יעשו לך בעיות תדאגי תמיד שיהיה לך תרופות בבית ושהרופאת משפחה שלך תמיד תתן לך רצפטים לקבלת תרופות .

למעלה