תרופות בהנקה

kanga

New member
תרופות בהנקה

עקב כולסטרול גבוה ובעיה בספיגת ויטמינים (B, ברזל) המליץ לי רופא נטורופת לקחת מס' כדורים ותוספי מזון. האם מותר בהנקה להשתמש במיץ אלוורה, סוכריות ActiPlus, גינסנג וקיוליק גולד (פוליקוסאנול)? היכן ניתן להתייעץ לגבי שימוש בתרופות וצמחי מרפה בהנקה? תודה

אפרת_ח

New member
מרכז הרעלות בבי"ח רמב"ם בחיפה

יש מס' טלפון ברשימת המרכזים הטרטולוגיים בשאלות הנפוצות של פורום הנקה (317). שם יודעים לענות גם על דברים שאינם תרופות.

kanga

New member
שאלה לאסתר - כולסטרול בהנקה

במרכז הטרטולוגי נאמר לי שאין דרך בטוחה לטפל בכולסטרול בהנקה מאחר וזה עלול לפגוע בתינוקת (לגרום לחוסר בכולסטרול אצלה) הם כמובן אמרו שיכול להיות שכדאי להפסיק להניק
לא שאני אתייחס לזה. הכולסטרול שלי גבוה כבר 10 שנים עוד שנה לצורך הנקה לא תשנה הרבה. השאלה היא האם אין בכל זאת מה לעשות מאחר וההריון העלה לי את הכולסטרול לרמות נוראיות שלו נראו לפני כן.

אלונה ע

New member
כדאי לך לנסות להתייעץ לגבי תזונה

מתאימה להורדת כולסטרול עם ורד לב (בפורום שקישרתי לך למעלה) ובכלל עם נטורופתים ודיאטנים לגבי נושא זה (אם את לא יכולה לקחת תרופות ורוצה להמשיך להניק)

אפרת_ח

New member
נשמעת בדיוק שאלה לד"ר ליבוביץ'

אם גם היא תמליץ לך להפסיק להניק, תדעי להתייחס ברצינות. ואם היא תמצא פתרון כמובן טוב.

ציפיק2

New member
כולסטרול בהנקה

עצם ההנקה גורם לרמות כולסטרול לזייף אבל זה הולך לחלב ואמור לחזור למה שהיה אחר כך

למעלה