תרופות בהנקה

תרופות בהנקה

ראשית שלום לכולם יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי הבן שלי בן חודש וחצי והוא יונק הנקה מלאה עד שהצלחתי לעלות על גל ההנקה הטובה לקח לי דיי הרבה זמן מה שקורה הוא שמשבוע שעבר אני עם דלקת ריאות והרופא אומר לי שאם אני אקח את האנטיביוטיקה שמיועדת לדלקת יתיבש לי החלב או לחילופין הילד יסבול משלשולים אני ממש בדילמה מה לעשות אוליי משהי יודעת לאן להפנות אותי על מנת להשיג תרופה חלופית תודה מראש רחל

תרופות בהנקה - אנטיביוטיקה

תראי, אם יש לך דלקת ריאות עלייך לטפל בה. ברוב המקרים, אנטיביוטיקה לא משפיעה כך על ההנקה. לא כתבת מה הסוג הספציפי שהרופא המליץ עליו - אם תתני לי את שם התרופה או את המרכיב הפעיל שבה, אוכל לבדוק לך אם היא מותרת בהנקה ואם בכלל יש לה תופעות לוואי שכאלו. רופאים רבים לא תמיד מדייקים או שאינם מודעים לכך שמרבית התרופות בהחלט כן מתאימות למיניקות.

1טלטלים

New member
עונה בינתיים...

רחל היי, מקווה שאתם מרגישים טוב... לגבי אנטיביוטיקה ספציפית,בדקתי בפורום של ד"ר הייל (רוני בוודאי תבדוק לך גם בספר שלו)+בדיקה בספר בפרמקולוגיה כללית. אנטיביוטיקה די בטוחה בהנקה,היא אמנם עוברת בחלב אם אך לא סביר שיהיה תופעות לוואי אם לוקחים לפי מינון. תראי,באופן כללי תהליך דלקתי בגוך יכול להשפיע על הרבה תחומים ואם תהיינה ירידה כלשהי בחלב זה לא בגלל התרופה אלא בגלל שגוף עכשיו חלש וצריך להילחם נגד המחלה.בוודאי,כשתבריאי כמויות יחזרו לנורמה. המשך הנקה תקין יוכל להבטיח שחלב ימשיך לזרום. הרבה בריאות ,נסי לנוח עד כמה שניתן!

אני מאוד מודה לך

בינייתים לא יכולתי לחכות ופניתי למרכז ליעוץ תרופתי בהנקה והם אמרו לי שבאמת כפי שאמרת לי אין כל בעיה בלקיחת התרופה רק שיתכן שזה יעשה לילד כאבי בטן יותר ממה שהיה על לרגע לקיחת התרופה וכן היא אמרה לי לקחת את התרופה אחרי ההנקה ולא לפניה אני מודה לך מאוד נתת לי את הכלים להמשיך הלאה חן חן

למעלה