תרופה

sara boaz

New member
תרופה

שלום רב! אני מבקשת לדעת לגבי תרופה בשם tramdex מהם תופעות הלוואי ולמי זה עוזר במצב של פיברומיאלגיה אני טופלתי ע"י פר' וינברגר הוא רופא מעולה וטוב אני זקוקה לתשובה בהקדם תודה

לגבי טרמדקס ופיברומיאלגיה

לגבי טרמדקס זה מאוד אינדבדואלי, לי אישית בתור חולת פיברומיאלגיה זה גרם לתופעות לוואי קשות- סחרחורות ועייפות נוראית ללא יכולת להרדם... אבל, שווה לנסות כי אני מכירה גם הרבה נשים שזה דווקא עוזר להם. אני מציעה לך להפנות את השאלה לפורום של פיברומיאלגיה ותשישות של תפוז או לעמותת אס"ף. תרגישי טוב, שירלי

טרמדקס ופיברומיאלגיה

טרמדקס ניתן כמשכך כאבים בפיברומיאלגיה - אין לו השפעה ספציפית אך הוא עשוי להקל על הסבל - חשוב להתחיל במינון נמוך של התרופה ( לכן הוא ניתן בטיפות בהתחלה) ולהעלות בהדרגה - זה עשוי למנוע תופעות לוואי אני מקווה שזה אכן יעזור לך !

נוריתnora

New member
../images/Emo39.gifשלום לך.. מנסיון אישי

טרמדקס עשתה בשבילי טוב ורק טוב.. התחלתי מאוד מאוד בהדרגה, אפילו יותר הדרגתי מאשר הורה לי הרופא כי רציתי להיות מאוד זהירה. שמעתי על תופעות הלוואי הקשות אבל הבנתי שיש הצלחה טובה עם התרופה כשלוקחים אותה על בסיס קבוע (ולא באופן סימפטומלי... !) אצל חולי פיברומיאלגיה. ואכן, היה שיפור ברמת הכאבים היומיומית (יש התקפות כאבים קשות אבל התדירות שלהם פחתה וביום יום ההתמודדות קלה יותר עם הכאב) וכן בעיות גב קשות שהיו לי בעבר - המצב השתנה די לטובה גם כאן. השתמשתי בעבר בתרופות אחרות שכבר לא הועילו והייתי די מיואשת... חשוב גם לקבל את התרופה מרופא שיש לו נסיון ונסיון מוצלח עם התרופה אצל חולים כי זה מאוד חשוב. יש רופאים שנמנעים מלתת אותה באופן עקרוני.- והייתי צריכה ממש לחפש רופא כזה. ואכן מצאתי. אז אם הרופא שלך ממליץ לנסות ... שיהיה בהצלחה!

למעלה