תרופה

varui

New member
תרופה

לפני כמה חודשיים אני היתחלתי לקבל מרופא מומחה תרופה שהיא מוגדרת בתור סמים כמובן עקב בעיה רופואית אבל לפעמיים אני לא מישתמש באותה תרופה לטיפול של בעיה אצמה אלא משהו כמובן שימוש אישי והיא גורמת להיות ערוני (ריטלין)

varui

New member
כן

והיא אמורה להרגיעה או בנאדם יכול להיות רגוע ועוד כמה דברים בעיקרון זה תחת משרד הבריאות בבפיקוח הדוק כי זה סם מאוד חזק

tutit1005

New member
varui בוקר טובבב../images/Emo140.gif

אני חייבת להביע את דעתי על מה שכתבת.. כידוע לך תרופת הרטלין ותרופות דומות המיועדות לטיפול בבעיות קשב והפרקטביות שניות במחלוקת. ומאחר שאתה נוטל זאת לאחר איבחון ובירור רפואי ...יש משהו בדברך שמאוד מפריע...וזאת כתבת שאתה נוטל זאת לשימוש עצמי !!!!!! אני חייבת להבהיר לך ששימוש עצמי ברטלין היא עברה על החוק הרטלין מוגדר בחוק כסם מסוכן לא פחות מסמים קלים אחרים!!! ויש בו מגבלות על מכירה ושימוש. כך שאתה מסכן את חייך...משבש אותם..וגורם לתלות מסויימת. אני חושבת שאתה צריך לקחת אחריות על החייך..להבדיל בין טוב לרע אני גם חושבת שזה עוד שלב והתנסות כדי לעלות על דרך המלך ולהגיע ליעד שמוליך לחיים בריאים ואיכותיים ורק אתה יכול לעשות טוב לעצמך.. ואני חוזרת ואומרת אם אכן אתה צריך ליטול רטלין כך זאת כפי שהרופא שלך אמר. ולא מעבר לזה החיים הם יפים אל תהרוס לך אותם.. מקווה שאתה תיקח את דברי בצורה חיובית... שיהיה לך יום מבורך ומקסים.

varui

New member
זהו

לפעמיים אני כבר לא מבדיל בין צורך רופואי לבין צורך אישי של שימוש אם אני צריך להעביר משמרת לילה בעבודה ואני יודע שאני חייב להיות רגוע ואני לא אמור לא להרדם פעם לקחתי אותה ואני עדיין צלול ואני מבין לאן זה מוביל לאט לאט וזה מפחיד

tutit1005

New member
היייי

אכן חוסר הידיעה להבדיל בין מה מותר , כמה,ומתיי . יכול להכניס אדם לאנדרלמוסיה רצינית..וכן אתה צודק זה מפחיד לדעתי אתה צריך לשתף את רופא המשפחה שלך.בלי לחשוש ברגע שאתה לוקח את הרטלין מתי שבה וכמה שמתחשק זה לא לעניין ואתה יודע זאת. קח אחריות על חייך. זה רק לטובתך..ורק ישפר את איכות חייך. ואל תשכח בלי פחדים ובלי חששות אוקיי?!

למעלה