תרופה / תוסף מזון

הו קס

New member
תרופה / תוסף מזון

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אמרו לי בתל השומר שקימת תרופה ביפן שיכולה לעזור לי בראיה שלי יש לי בעיה מורכבת בעניים התרופה הזו לא נימכרת בארץ והיא נימכרת ביפן כתוסף מזון משהו בסיגנון של "הרבלייף" בארץ שם התוסף הוא MULTI CAROTENOID DUNALIELLA של חברת NIKKEN SOHONSHA COPORATION אם מישהו בפורום יודע אולי על איזה איש עסקים שנוסע וחוזר או אולי יש לכם איזה מכר חבר או בן משפחה שאני יוכל לפנות איליו שיקנה לי את זה וישלח לי בתודה מראש המייל שלי [email protected]

GnomeBubble

New member
מצחיק שתצטרך להרחיק עד יפן בשביל זה

עד כמה שאני יודע, אחד ממקומות הגידול הפוריים ביותר של אצת הדונליאלה הוא ים המלח. אני בטוח שיש חברות ישראליות שמכינות ממנה מוצרים, אם כי אני לא יודע אם יש לזה תוסף מזון. כדאי לך לברר.

הו קס

New member
ראשית תודה על תגובתך. שנית אני יודע שזה

מאצות ים, מים סוף אילת, הבעיה היא שפה בארץ ישנם אנשים שכורתים את האצות מהים ושולחים אותם כמות שהם ליפן, ובארץ אין להם עדין רישיון משרד הבריאות אז עד שיהיה אני לצערי הרב נאלץ להציק כאן לאנשים סליחה ובתקוה תודה רבה

GnomeBubble

New member
מצאתי כמה אתרים של חברות ישראליות

שעושות מוצרים מהאצה הזו. אולי מדובר רק במוצרי טיפוח ולא בתוספי מזון? או שהן פשוט לא מוכרות בארץ? בכל מקרה, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לך - וגם אם לא, אתה יכול לשקול הזמנה של משלוח בדואר מיפן אם אתה מזמין כמות גדולה.

הו קס

New member
היי. אולי תוכל הפנות אותי לאתרים שמצאת

אני אשמח מאד לעשות הזמנה רק שיש לי בעיה קטנה שאני לא מאד חזק ביפנית.... תודה

GnomeBubble

New member
נראה לי שאכן כולם מוכרים מוצרי קוסמטיקה

אתה יכול לנסות לחפש בגוגל DUNALIELLA ו"ים המלח" אם אתה רוצה לעשות בדיקה מעמיקה יותר. אם אתה רוצה לנסות להזמין, יש לחברה אתר באנגלית. לא ראיתי שיש להם חנות אונליין, אבל אתה יכול לשלוח להם מייל באנגלית ולשאול אותם איפה אפשר להשיג את המוצרים שלהם: http://www.chlostanin.co.jp/english/e_top.html אם הם טרחו להקים אתר באנגלית, אני מקווה שזה אומר שיש להם אכן מישהו בצוות שמסוגל לענות לאימייל באנגלית

למעלה