"תרופה לשביזות":)

jelly10

New member
"תרופה לשביזות":)

הייתי חייבת לההראות לכם מה קניתי לו כ"תרופה לשביזות"..אני הבן אדם הכי לא רומנטי,והחלטתי שאני חייבת לעשות משהו קיטשי אחרי שקראתי מה כולכן מכינות ועושות.. אז קניתי את זה(אומנם יקר-אבל הרעיון מקסים ואפשר להכין לבד..) http://firstkiss.co.il/מוצרי-נשיקה-ראשונה/סדרת-הצלחה.html

GrowingMadness

New member
../images/Emo47.gif

אדיר, אבל קצת יקר מידי לטעמי. אפשר להכין משהו הרבה יותר יפה שעולה הרבה פחות. וזה גם יותר אישי כשמכינים לבד.
אבל זו רק דעתי... בכלאופנ, מה שבטוח זה שאני גם אכין את זה לחבר שלי! ממש רעיון מגניב. BIG UP!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני הכנתי לו משהו שאז כתבתי כאן

בפורום שאפשר להכין. בסוף אחרי חודש הכנתי בעצמי. קניתי קופסאת מסטיקים צבעוניים בסופר, אם אני לא טועה זה בין 8-15 שקל.. לא זוכרת כמה בדיוק. לקחתי דף לבן וכתבתי עליו "מרשם ל: יהונתן הלל" "מינון: בשעת הצורך" ואז יש הוראות שימוש עם כל הצבעים של המסטיקים ולכל צבע יש מטרה :) נגד עצב, נגד קור, נגד רעב, נגד געגוע, נגד פחד וכו'. לבסוף כתוב בצד "מאת הרופאה הסקסית שמחכה בבית, שחר" חחחח הדבקתי את הנייר עם סלוטייפ על הקופסא כדי להסתיר את המדבקה שכתוב עליה מסטיקים וזה. זהו :) קטן וחמוד ויצא הכי יפה בעולם!

jelly10

New member
זה מה שאני יכין פעם הבאה..!!

ובאמת צריך איזה שרשור של כל הרעיונות כל פעם שאני שולחת חבילה ורוצה להכניס קצת לב אני נתקעת..

אני...

חבר שלי עכשיו סוגר 24 וביום שבת נסעתי אליו אחרי ששבועים וחצי לא ראיתי אותו אז הנכתי לו משהו קטן... לקחתי צנצנת יפה שקופה מיליתי אותה במלא סוכריות גומי בצורת שפתיים ועוגיות נשיקה וכתבתי לו בפתק שהדבקתי לו על הצנצנת :"שלא יהיה יום שתקום בלי נשיקה ממני"

GrowingMadness

New member
אני גם הכנתי לו את זה :)

ובסוף יצא שהוא שכח אותה בבית ואני אכלתי את כל הגומי
אבל העיקר הכוונה

חחחח

נו אז הרווחת פעמיים, היה לך גם את העונג להכין וגם את העונג לאכול את זה

למעלה