תרופה לסרטן???

תרופה לסרטן???

שלום רב, לאחרונה יצא לי לבקר בביג'ינג (בירת סין העממית) - ולצערי חליתי ונאלצתי ללכת לרופא סיני. הרופא הסיני אמר לי לשתות הרבה תה ירוק עם יסמין (גם כדרך חיים!!!) ובלי קשר אמר לי שיש תה הרבה יותר חזק - תה לבן עם יסמין. בנוסף, הרופא הסיני גם זרק לי שאם שותים 4-5 כוסות של תה ירוק סיני עם יסמין או תה לבן סיני עם יסמין בכל יום במשך כמה חודשים (לבן הרבה יותר טוב בתור תרופה, ירוק זה טוב לאנשים בריאים) - ניתן לרפא סרטן (כל סרטן!!!) ללא ניתוח וללא שום הקרנה!!!!!!!!!! רציתי לשאול את המומחים בפורום אם יכול להיות שזה נכון? בתודה מראש, סתם אחד לא מיוחד

זה ב -10000% לא נכון

הדבר היחידי שיכול להשפיע על גידולים זוהי תזונה נכונה ובלי קשר לכמה כוסות של תה שותים יכולה לעצור גידולים סרטניים רק בשלבים מאוד מוקדמים , ברוב המקרים שכבר מגלים בכלל שזה גידול אז אי אפשר לעצור או לרפא אותו אפילו בעזרת תזונה נכונה .

d a p h n a

New member
אם היתה תרופה שמרפאה סרטן באופן ודאי

גם אם התרופה הזו היתה בסין, תאמין לי שכבר היינו יודעים עליה ממקורות טובים יותר מאשר איזה רופא שנפגשת איתו בבייג'ינג. באופן מצער, עוד אין תרופה כזו.

האמת שזה לא באמת נכון..

תרופה כזו לא יכולה להתקיים במערכת הכלכלית שאנחנו חיים בה אם כל חולי הסרטן יתרפאו תוך זמן קצר תעשיית ה"בריאות" תספוג כזו מכה שכנראה שהיא לא תצליח להתאושש לעולם וזה יביא לזעזוע כלכלי כל כך גדול בעולם שיהיו עוד מיליוני אם לא יותר רעבים לאוכל . התרופה היחידה שיכולה להתקיים בכלכלה שאנחנו חיים בה היא תרופה שתאט את ההתפתחות הסרטנית . זה לא איזה צירוף מקרים טפשי שהאוכלוסיה הולכת ונעשית חולה יותר והרופאים לא מרפאים אף אחד אלא רק ממכרים אנשים לתרופות . זה פשוט הדבר הכי כלכלי לעשות כשיש חולים שחייבים לשלם כל החיים שלהם כסף עבור תרופות או שהם יסבלו או ימותו הם למעשה הצרכן המושלם עבור התעשיה. אבל עדיין תה אינו מרפא סרטן.

1Reebok

New member
הדברים שאתה אומר נשמעים לי חריפים מאוד,

והייתי מאוד רוצה לדעת מדוע אתה חושב ככה, ואם יש לך סימוכין זה יהיה אפילו מצוין. אני מצטער, זה פשוט נשמע לי קשה מדי.

איזה נתונים אתה רוצה בדיוק?

שהכלכלה מרוויחה מאנשים חולים או שאחוז האנשים החולים במחלות שונות ( לדוגמא סרטן עלה ל 1מ 3 לפני כמה זמן מ 1- מ4 ) עולה ועולה בחברה המערבית ? כל מה שאמרתי אלו נתונים דיי ידועים אתה רוצה אני אחפש לך סימוכין אבל זה לא משהו לא ידוע ..

למעשה רוב הטבעונים מכירים כבר את התרופה לסרטן

היא דיי ידועה דיאטה נכונה המורכבת מהרבה פירות וירקות תפחית את אחוז הסרטן בעולם ,ביחד עם הפסקת עישון בעולם , הפסקת הזיהום ומעבר לאנרגיות מתחדשות אפשר להעלים כמעט לחלוטין את כל מקרי הסרטן תוך 5 שנים - אבל נחש מה זה לא כלכלי לעשות את זה - זה לא שאין לנו את הידע הטכני לעשות את זה - זה פשוט שיותר מידי אנשים מרוויחים על האנשים החולים האלו ומהתעשיות הבזבזניות האלו . ברוך הבא לעולם . היית מצפה למשל שהממשלה תנחיל תוכנית תזונה נכונה כדי להעלים את המחלות ,היית מצפה שדחיפה של פרסומות לתזונה גרועה תהיה נגד החוק אפילו- אבל הם לא - למה? יש מיליוני אנשים בבתי חולים הסובלים בכאבים מכל זה למה כי אנחנו חיים בעולם קפיטליסטי שהמטרה שלו היא רווח ולא טובת הציבור! מחלות זה משתלם אפילו לא מוכנים לפרסם לציבור את התזונה הנכונה כי זה לא משתלם. אף אחד בממשלה לא רשע נבזה שרוצה להרוג אנשים - אין להם בכלל את הידע הזה בגלל זה ממשלות הן בכלל לא רלוונטיות בעולם שלנו כי בכלל אין להם את הידע איך לנהל את העולם , ניהול נכון מגיע רק ממחקר ומדע . לממשלה למשל אין שום שמץ של מושג איך להילחם בפלסטינים הם חושבים שלהרוג אותם זה הפתרון - כאילו שאם הרגת מחבל מתאבד המוות שלו לא גורם לכל המשפחה והחברים שלו להפוך לכאלו עבורו. לדוגמא הפתרון לבעיה הפלסטינית הוא דיי פשוט אתה צריך לחנך אותם , איך עושים את זה? ע"י מימון של מערכת חינוך עבורם ולתת להם דברים אחרים שחסר להם (אל תחשבו שאין תקציב זה פי כמה יותר זול מהמערכת הצבאית אבל הפתרון הזה אינו כלכלי עבורנו ולכן אינו ישים) . הממשלה שלנו רק יודעת להגיד שאין עם מי לדבר בצד הפלסטיני וזה מאוד נכון אבל היא לא טורחת לחשוב למה אין עם מי לדבר ואיך לפתור את זה מעשית ואם הפתרון הזה לא ישים או מצליח אז צריך לחקור מדעית פתרונות אחרים - אבל הם יודעים רק לחקור פצצות חדשות בממשלה שלנו יש לי חדשות בשבילך מלחמה זה משתלם לתעשיה הכי גדולה במדינה שלנו - אתה יודע מה יקרה אם יהיה שלום סופי מחר , אלפי מובטלים במדינה והמדינה תתמוטט כלכלית! . אתה יודע למה המלחמה שלנו דומה למישהו שפגע באוטו במישהו אחר והם מתווכחים ולא מצליחים להגיע למסקנה מי אשם ואז כ"תמורה" הוא בא אליו אחרי זה ופוגע לו בכוונה באוטו שלו כדי שהוא ילמד לקח ואז ההוא בא ופוגע בשתי מכוניות ששיכות למישהו האחר ואז הוא בא ופוגע בחברת מכוניות של האחר וכ'ו אם אחד מהם היה מתנדב לשלם לשני אז שניהם היו יוצאים בהפסד הרבה הרבה יותר קטן.

הנה סימוכין אחד למה שאמרתי:

"מחקר אחד הראה שיחד עם פעילות גופנית סדירה והימנעות מעישון, ניתן למנוע יותר מ-80 אחוז ממחלות הלב, 70 אחוז ממקרי השבץ המוחי ו-90 אחוז ממקרי סוכרת מסוג 2 באמצעות אכילה התואמת להמלצות התזונה הים-תיכונית. ראיות מחקריות נוספות מצביעות על השפעתה במניעת פרקינסון, שיפור דלקות פרקים ובעיות נשימה, הפחתה בסיכון למחלות אצל תינוקות, ושיפור הפוריות. בסיכומי הוועדה המייעצת לתכנון הפירמידה האמריקאית החדשה, שתתפרסם בקרוב, נכתב שנלקחו בחשבון עקרונות רבים של דפוסי התזונה הים-תיכונית שהוכחה כבריאה. " http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1219617.html התרופה לכל המחלות כבר ידועה , הסיבה היחידה שלא רואים אותה בפועל היא כלכלית , אנשים קוראים לזה שחיטות של התעשיות אבל למעשה זו לא באמת שחיטות זו הכלכלה שלנו בפועל = הכלכלה שלנו לא מסוגלת להסתגל לשינוי שאמרתי גם אם לאנשים שם היו כוונות טובות.

עוד עדות שהתרופה אינה יכול להתקיים במציאות

שלנו : "הצדקה נוספת של משרד הבריאות להכללתם של דגנים מזוקקים בפירמידה נוגעת להתחשבות במצב הכלכלי של האוכלוסייה. "לא כל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות לחם מקמח מלא" " לצערי הם צודקים , באמת מעשית כלכלית יש אנשים שאין להם את האפשרות לאכול נכון ,יש לזה הרבה סיבות אבל זהו חולי כלכלי מדרגה ראשונה . כלכלה אמיתית חייבת לתת בריאות אמיתית לכל תושבי כדור הארץ אחרת בשביל מה היא קיימת? אם אנחנו מפלים אנשים ונותנים להם למות מי אומר שאנחנו לא נגיע למצב הזה יום אחד - חייבים להתעורר מהתרדמת קפיטליזם זו בדיחה.

cwen

New member
יש די והותר מחלות גם בלי סרטן

להפך, יתפנו משאבים לטפל טוב יותר במחלות אחרות.

a q u a 7

New member
תה סיני וכורכום

כתוב בהרבה מקומות שצמחים אלה בצריכה גדולה מאוד יכולים לרפא.

דורית 407

New member
יש רפואה מוכחת ורפואה לא מוכחת

יש רפואה מוכחת ורפואה לא מוכחת אם יש מקום שזה הוכח, אז יש ואם לא, אז לא סביר, להניח שאילו היה פיתרון כזה פשוט ומוכח היו פועלים לפיו חברות התה כבר היו דואגות להביא למודעות הציבור

a q u a 7

New member
לא בהכרח, עובדה שהתרופות הקונבנציונליות לא

עובדה שהתרופות הקונבנציונליות לא תמיד עוזרות, אך יש מי שמרוויח מקידומן. חברות התרופות הגדולות מרוויחות הון ממכירתן, ולכן תרופות אלו מקודמות ונמכרות. בטוח יש דברים טבעיים שעוזרים, אך הם לא מקבלים אפילו עשירית מהחשיפה או התקציבים של התרופות המשווקות ע"י חברות התרופות הגדולות. מסתבר שלא כל מה שנראה פשוט, הוא באמת פשוט.

squalus

New member
מה ש"טבעי" ועובד, הופך מהר מאד

לחלק מהרפואה הקונבציונלית. חלק גדול מאוד מהתרופות הפופולריות בשוק הן ממקור טבעי וצמחי: אספירין, דיגיטליס, קודאין, אטרופין, קולכיצין, מורפיום, סקופלמין, ועוד מאות רבות של תרופות. אם יש משהו טבעי שעובד, לחברות התרופות יש את כל האינטרסים להשקיע תקציבי עתק בשביל לשווק את זה. וחברות התרופות, וגם אוניברסיטאות, משקיעות סכומי עתק בשביל לחפש חומרים טבעיים חדשים עם פוטנציאל רפואי.

ממש לא , איפה ראית רופאים קונבנציונאלים

שבכלל מדברים על הדיאטה של הבן אדם - זה אחד הדברים הנדירים ובכלל רופאים לא לומדים כמעט על תזונה. רפואה קונבנציונאלית היא מאוד מוגבלת בתפיסה שלה ובהסתכלות שלה מה שיש בו כסף כמו תרופות תמצא בשפע - מה שאין בו כסף עבור התעשיה כמו תזונה לדוגמא אז לא תמצא . בכלל הרפואה המודרנית לא פותרת כמעט שום דבר רק מעלימה תסמינים, כירוגיה זה בערך הרפואה הרלוונטית היחידה ברפואה הקונבנציונאלית וגם היא רק במקרים מאוד מסויימים.

squalus

New member
מעניין אותו מאיפה מגיעות כל התיאוריות שלך

כמה חקרת את הנושא? מה הידע שלך ברפואה? איפה למדת רפואה? או כל תחום מדעי אחר? על סמך מה אתה יוצא בהצהרה ש "כלל הרפואה המודרנית לא פותרת כמעט שום דבר רק מעלימה תסמינים"? איזה פרסומים מדעיים קראת שהביאו אותך למסקנה הזו? כמה אתה מתעדכן במה שקורא בעולם הרפואה? אילו כתבי עת רפואיים אתה קורא? על איזה מודלים כלכליים ביססת את ההצהרה ש"אם כל חולי הסרטן יתרפאו תוך זמן קצר תעשיית ה"בריאות" תספוג כזו מכה שכנראה שהיא לא תצליח להתאושש לעולם וזה יביא לזעזוע כלכלי כל כך גדול בעולם שיהיו עוד מיליוני אם לא יותר רעבים לאוכל "? איך אתה מצפה שייתחסו אליך ברצינות שאתה סתם זורק הצהרות לאוויר ללא שום ביסוס?

למעלה