תרופה למיגרנה

yanshof7

New member
תרופה למיגרנה

האם הרפואה המשלימה מצאה פתרון למיגרנה?

0 אור 0

New member
כן

יש ריפוי על ידי רפואה משלימה. רבים (ובהם אני) הצליחו להפטר ממיגרנות של שנים. אבל הריפוי איננו "תרופה" אלא שינוי באורח החיים: שינוי של התזונה, תנועה, הרפיה ושינוי אורח החשיבה. כדאי לגשת לכל שיטה של רפואה משלימה שאתה מתחבר אליה.

0 אור 0

New member
ורק כדי להבהיר בנושא התזונה

הרבה מאד יועצים לגבי תזונה נגד מיגרנה הולכים לפי שיטות גורפות - טבעוני, אסור גבינה צהובה / בוטנים / מיץ תפוזים, אסור .... אני עברתי את התהליך בדרך קצת קשה וללא יעוץ מקצועי, שלא היה נפוץ אז בארץ - ולכן מצאתי בדרך של ניסוי וטעיה, את התזונה שהתאימה לי ומאד שונה מהמנטרות הנפוצות (הבולט ביותר זה שכאשר היה לי התקף מה שהכי עזר לי חוץ ממנוחה בחר חשוך היה דוקא מיץ תפוזים), דוקא כל המרכיבים הידועים כגורמי מיגרנה אצל אנשים רבים, היוו חלק נכבד בתפריט שלי באותה תקופה שהתגברתי על המיגרנה. לכן, אני ממליצה בהחלט להיעזר באיש מקצוע, אבל כן להיות קשוב לגוף, ולהתאים את הדברים לפי מה שמתאים לך אישית. ולמצוא את שיטת הטיפול שאתה אתה מתחבר,

harduf9

New member
כתבה על מיגרנות

בכתבה המצורפת ציינתי מספר סוגים של מיגרנות או ליתר דיוק את הסיבות האפשריות. תוכל אולי לזהות את הסוג הספציפי בו אתה מתעניין. בריאות שלמה גיא הרדוף

אצלי היתה הקלה כבר בטיפול הראשון

תקופה שעשיתי פסק זמן מטיפול הומאופתי והלכתי לדיקור סיני אז כבר בטיפול הראשון היה שינוי משמעותי שנה אחר כך חזרתי לטיפול הומאופתי ונעלמו המיגרנות

בוודאי

יש פיתרון למיגרנה . ברפואה הסינית יש פיתרון מאוד טוב בדיקור טווינא וצמחי מרפא. חשוב גם לבדוק את התזונה ולהוריד מזונות שגורמים למיגרנה. פעילות גופנית לרוב תועיל והורדת מתח. יש לציין שברפואה הסינית ישנם מספר גורמים למיגרנה ולכן לא אפשרי להמליץ על דברים ספציפיים ללא איבחון מסודר. בהצלחה. הנה קישור לכתבה על מיגרנה לפי הרפואה הסינית..

נעמי66

New member
כן, יש פתרון למיגרנה

מניסיון אישי - טיפול תזונתי הוא דרך יעילה ונפלאה. חיים חדשים ללא כאב. החסרון: מתאים רק למי שמוכן לעבור לתזונה בריאה ולהתמיד לאורך זמן. זו לא דיאטה לתקופה מוגבלת.

למעלה