תרופה לגרון

ש ר ו ן2

New member
תרופה לגרון

בוקר טוב
לבני בן השנתיים התגלתה מוגלה בגרון , הרופאה הראתה לי את זה (נקודה פצפונת לבנה) ואמרה שאם זה לא יעבור עד מחר , יהיה צורך לתת לו אנטיביוטיקה . האם יש משהו שיכול לעזור לזה לעבור? תודה

iditush11

New member
ממתי נותנים לתינוק בן שנתיים זיתים?

זה לא קצת מסוכן לתת לתינוק זיתים הוא עלול לבלוע את הגרעינים ולהחנק מכך, נשמע לי קצת מסוכן וחסר אחריות מה שגם רוב התינוקות לא אוהבים זיתים.

סתם כי בא לי להיות קטנונית

פעוט בן שנתיים הוא לא תינוק. הוא ילד קטן. אפשר להוציא את החרצן ולתת את הזית. יש לי בן בן שנה ושלושה שטוחן זיתים במרץ ומת מת מת על זיתים בכל הצבעים מכל המינים. הוא לא היחידי. <לרווינסרה יש שני ילדים ועוד הרבה פעוטות מסביבה>

iditush11

New member
ילד בן שנתיים יכול גם להחנק מהזית

עצמו ולא רק מהגלעין, זית זה דבר קטן שילד בגיל כזה עלול לשאוף לדרכי הנשימה ולהחנק. אני עם ילדים קטנים הייתי נזהרת שבעתיים, זאת דעתי אבל שכל אחד יעשה עם הילדים שלו כראות עיניו, אני אישית לא הייתי נותנת זית לילד בן שנתיים שבעיני זה עדיין תינוק.

ה מוזה

New member
סתם כי הזכרת לי רווי ../images/Emo13.gif

היה ממרח זיתים טעים פעם ועכשיו לא מוצאת אותו בשום מקום אז אפשר לטחון זיתים או לרסק לממרח טעים ובריא גם לגדולים וגם לקטנים
ואמהות , הן דבר מופלא ..נכון ? שיהיה שבוע טוב

ה מוזה

New member
יש הרבה

תרופות סבתא רק שימי לב שלא כולן מתאימות לפעוטות בני שנתיים מצרפת לך קישור בו תמצאי מגוון עצות שהועלו לכאן ע"י הגולשים ובאמת מקווה שבדרך של פעם יבריא הילדון ,אולי לנסות לימונדה לא מאמינה שהוא יאהב כך למצוץ לימון
ותקראי בקישור יש עוד .. ולא יהיה צורך באנטיביוטיקה
שירגיש טוב הפיצפון

שאלה

האם לכול פרי ההדר יש את אותה תכונה כלומר אם כואב לי בגרון האם מנדרינה תעשה אותה עבודה כמו לימון?

../images/Emo36.gifבוודאי שלא../images/Emo26.gif

נראה לך לשתות תה עם מנדרינה או לאכול כמה פלחי לימון . לכל פרי יש את התכונות שלו ולכל פירות ההדר יש ויטמין c וללימון יש את אותה כמות הסוכר כמו שיש בתפוז .. כמו שבכל תפוח חמוץ יש את אותה כמות הסוכר כמו לתפוח מתוק .. ונחזור להדרים ........... פומלית טובה להורדת קולסטרול . אשכולית טובה להורדת סוכר . לימון טוב לכאבי גרון ,קליפתו לעוגות ,והוא בכלל טוב לבישול וסלטים.. קליפת האתרוג בריאה מאוד וטובה לנשים בהריון . קלמנטינה , תפוז ושאר הכתומים ,טובים וטעימים לאכילה ......

אנטיביוטיקה

כדאי לקחת רק אם נמצאו סטרפטוקוקים בגרון. ז'א שהכאב שלך הוא על רקע זיהום חיידקי ולא על רקע ויראלי-שכן אז יעילות האנטיביוטיקה מוטלת בספק גדול. האם עשית משטח גרון? אולי כדאי לחכות לפני שמתחילים עם הטיפול ולעשות משטח גרון שיראה מאיפה נובע הכאב שלך בגרון. בכל מקרה,אם כבר התחלת לקחת אנט' כדאי לקחת יחד איתה ולאחרי שסיימת את הטיפול פרוביוטיקה(אסידופולוס) כדי לעזור למעי להשתקם.

אסידופוליס

התחלתי כבר את האנטיביוטיקה וגם עשיתי משטח גרון אני לוקחת באופן קבוע בעצת דיאטנית אסיצופוליס פעם ביום עכשיו גם בעצת דיאטנית אני אקח פעמיים ביום בנוסף לויטמין C וחיזוקית כדי למנוע הישנות של המחלה

למעלה