תרופה בשם אדרל או אדורל

תרופה בשם אדרל או אדורל

ראיתי בפורום שמישהו נתן כתובת של בית מרקחת, נדמה לי שור טבצ´ניק בת"א שבה אפשר להשיג את התרופה אדרל בעזרת טופס 29ג´ האם זה נכון ???? יש מישהו שהצליח אודה מאוד על פרטים בנושא

זהבה נ

New member
אורית שלום וברוכה הבאה לקהילה שלנו

אדוראל זו אכן תרופה חדשה כאן בארץ. היא סוף סוף הגיע אך עד כמה שידוע לי היא לא בסל הבריאות של הקופות עדיין וחבל מאוד. אין לי שום מושג על איזה טופס את מדברת, ואנני יודעת היכן את יכולה לקבל, אעשה בירור קצר על הנושא ואחזור עם תשובה מעודכנת. אני הייתי מביאה אותה מארה"ב ונאלצת לשלם הרבה מאוד כסף, שמעתי שכאן היא עולה פחות גם באופן פרטי. להתראות,

פלאת

New member
מעתיקה לכאן הודעה מה - 17/11/02

בימים אלה הגיעה לארץ התרופה אדורל הודעה מאת שריתילה התרופה היא ממשפחת הממריצים. זה דומה בדיוק לריטלין אבל זה לא ריטלין. השינוי בה הוא כמובן במרכיבים. אין בכדור כמעט תופעות לוואי והריבאונד כמעט שלא מורגש. אני לוקחת את האדורל כבר כמעט שנתיים (מארה"ב). היום התרופה נמצאת בארץ, לצערי עדיין לא במסגרת הסל הבריאותי, היא עולה 350 ש"ח לשלושים כדורים. אבל שווה לך מאוד לנסות. שרית. נ.ב. - אם תהיי מעוניינת לרכוש את האדורל, יש בבית מרקחת שור טבצ´ניק בתל אביב בקינג-ג´ורג´ אבל עליך להגיע עם טופס 29ג´ חתום מפסיכיאטר או מנוירולוג. לוקח עשרה ימים לקבל את התרופה מיום שאת מביאה להם את המרשם. בהצלחה.

thevil

New member
טופס 29ג´

אם תחפשי ב"קבצים" (בסרגל העליון) תמצאי את הטופס שנדרש לקבלת האדרל.

../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif

שמחה לראות ששבת

אני לא מכיר את התרופה הזו

האם אפשר לקבל קצת מידע? האם היא תרופה נסיונית או שניתן לקבל אותה גם מרופא הילדים? בכלל, מה שאתם יכולים לספר -אשמח.

חיפוש מהיר העלה את הודעתה

של שריתילה, להלן ציטוט של החלק הרולונטי: "התרופה היא ממשפחת הממריצים. זה דומה בדיוק לריטלין אבל זה לא ריטלין. השינוי בה הוא כמובן במרכיבים. אין בכדור כמעט תופעות לוואי והריבאונד כמעט שלא מורגש. אני לוקחת את האדורל כבר כמעט שנתיים (מארה"ב). היום התרופה נמצאת בארץ, לצערי עדיין לא במסגרת הסל הבריאותי, היא עולה 350 ש"ח לשלושים כדורים. אבל שווה לך מאוד לנסות."

אופס...../images/Emo13.gif

פתאום שמתי לב שקיבלתי בחיפוש את אותה ההודעה שהעלתה פלאת. סליחה...

טוב הנה מה שמצאתי ברשת

לגבי התרופה, יש הרבה קישורים נוספים באנגלית, לא בררתי אותם, פשוט הבאתי את שלושת הראונים.

למעלה