תרומת חלב אם

תרומת חלב אם

שלום לכולן, בני קצת מעל חצי שנה, ולאור העובדה שלוקח פחות מששואבת כי חלק מהזמן מניקה, יש לי חלב אם מוקפא שברצוני לתרום. מדובר על כ20 שקיות (לנסינו) ממרץ ואפריל 60-130 מל (כמות משתנה), אשמח שלא ייזרק, אני כרגע יוצרת לו סטוק טרי יותר למרות שכרגע לא נדרשת להשתמש.
המסירה יכולה להיות בראשון לציון או ליד קניון עזריאלי בתל אביב.
מי שמעוניינת, אשמח לתת, בבקשה לפנות בפרטי:)

שונצו

New member
כל הכבוד לך חוט השני!

גם על כמויות החלב וגם על הנכונות לתרום!

מלבד הפרסום פה, שהוא מבורך לכשעצמו, יש לך אפשרות לפרסם גם בפייסבוק (יש שם קבוצת תרומת חלב אם), באתר הייעודי לכך מאמילק (יש להם גם דף בפייסבוק, כמובן), ובקומונת תרומת חלב אם כאן בתפוז.

popapipu

New member
אם כבר אז שאלה:)

כמה חלב אם קפוא צריך להיות טרי אם ברצוני לתרום אותו? אם נגיד יש לי שקיות ממרץ, עד מתי אוכל לתרום אותן?

שונצו

New member
במקפיא ביתי זה נשמר עד שלושה חודשים

למיטב זכרוני.

בהקפאה עמוקה (לא ממש הבנתי מה זה בכלל, למען האמת) גם עד חצי שנה.

וזה רק אם הקפאת מיד אחרי ששאבת.

ממרץ את יכולה לתרום עד סוף החודש הזה (אם זה נשאב בסוף מרץ, אז עד סוף יוני).

אחרי שפג התוקף כמאכל אדם, אפשר להשתמש בחלב כתרחיף רפואי: הוא טוב למריחה על פצעים פתוחים, כוויות, עקיצות, פריחות ותגובות אלרגיות מגרדות למיניהן, ולדעתי גם לשים בעיניים ואוזניים מודלקות, אבל לא זוכרת.

popapipu

New member
אני חושבת שהקפאה עמוקה

זו הקפאה שלא פותחים אותה בכלל... תודה:)

שונצו

New member
לא יודעת לאן קישרת

זה פתח דף מוזר שאומר רק שנשלחתי לקישור הזה והזה, אבל לא מראה שום דבר למעשה.

תנסי לקשר שוב?

shuttles

New member
מקפיא נפרד, שהטמפ' בו היא 20-

יש לי כזה ואני חולה עליו

עדכון

פרסמתי בעוד מקומות שונצו, ונכון לעכשיו נמצאה אמא דרך מאמילק. אם לא יסתדר איתה - אעדכן שוב

אני אישית מאוד מתרגשת מזה, וזה קצת אנוכי אבל הכי מתרגשת מכך שבסבב הראשון לא הצלחתי להניק ושאבתי בלעדית עד שנגמר החלב כשחזרתי לעבודה- שילוב של ביקוש הולך וגדל שלו וקושי לשאוב בכמויות שרצה למרות חילבה, ועכשיו אני חזרתי לעבודה השבוע, הוא כבר יותר גדול ממה שהיה הפעוט כיום ועדיין יוצא לי חלב ברמה שאני יכולה להעביר הלאה , ועוד ממשיכה להניק (מבחינתי לטווח הארוך), אושר מוחלט!

למעלה