תרומת-זרע מגוי.

מצב
הנושא נעול.

moosa1

New member
תרומת-זרע מגוי.

תרומת-זרע מגוי.
שלום לכולם.
האם יש כאן מישהו או מישהי שעברו תהליך של קבלת תרומת-זרע מגוי? הסיבה להזדקק לתרומה כזו האי בעיקר מסיבות הלכתיות. האם יש בנקי-זרע שיותר רלבנטיים לתרומה כזו לעומת בנקי-זרע אחרים? האם יש יכולת בכלל לבחור תורם גוי על סמך מראה חיצוני ו/ או השכלה? האם התהליך הרבה יותר ממושך לעומת תרומת זרע רגילה? אם יש כאן מישהו עם נסיון בתחום - אני אשמח מאד לשמוע ולמוד מהנסיון.
תודה רבה ושנשמע בשורות-טובות במהרה!!!

הכתובת הנכונה

תרומת-זרע מגוי.
שלום לכולם.
האם יש כאן מישהו או מישהי שעברו תהליך של קבלת תרומת-זרע מגוי? הסיבה להזדקק לתרומה כזו האי בעיקר מסיבות הלכתיות. האם יש בנקי-זרע שיותר רלבנטיים לתרומה כזו לעומת בנקי-זרע אחרים? האם יש יכולת בכלל לבחור תורם גוי על סמך מראה חיצוני ו/ או השכלה? האם התהליך הרבה יותר ממושך לעומת תרומת זרע רגילה? אם יש כאן מישהו עם נסיון בתחום - אני אשמח מאד לשמוע ולמוד מהנסיון.
הכתובת הנכונה
אם את רוצה לדעת תשובות מבחינה הלכתית לא נראה לי שכאן זה הכתובת הנכונה. כדאי שתפני לפועה, הם יעזרו לך בשמחה, זה התפקיד שלהם. המס' שלהם 026515050 לגבי השאלות האחרות אין לי מושג. בהצלחה.

אדוינה

New member
מציעה לשאול בפורום....

תרומת-זרע מגוי.
שלום לכולם.
מציעה לשאול בפורום....
" אימהות יחדניות מבחירה". ראיתי פעם שירשור בנושא עם הסברים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה