תרומת דם

דנה מן

New member
תרומת דם

שלום, לפני כשבוע נאמר לי במד"א שאני לא יכולה לתרום דם בגלל שאני חולת אפילפסיה. היה לי התקף אחד לפני שנתיים,היום אני מטופלת בטופמקס. רציתי לדעת האם באמת יש בעיה עם תרומת דם לחולי אפילפסיה ואם כן מהי? אם זה בגלל התרופות שנוטלים והאם כל סוגי הכדורים שוללים את האפשרות לתרום,או שיש אפשרות להתייחס כל מקרה לגופו? תודה ויום טוב

חייםלוי

Member
מנהל
חולי אפילפסיה לא רשאים לתרום דם

את הסיבה ניסינו להבין בפורום כמה פעמים ולא הצלחנו. הנוירולוגית של הפורום אמרה שאין מניעה אבל במד"א חוששים כנראה. גם העובדה שהדם שלנו מלא בתרופות לא מוסיפה הרבה.

dana man

New member
תרומת דם

אין אפשרות לשנות את זה? בעצם נירולוגים שהם המומחים אומרים שאין עם כך שום בעיה ומצד שני אני מקבלת הודעות ממד"א על פנייה לציבור לתרומה בשל מחסור בדם, זה לא קצת מגוחך? למה שאני לא יוכל לתרום אם זה לא מזיק לי או למי שמקבל את הדם שלי? זה לא מפריע לאף אחד חוץ ממני?

dana man

New member
שינוי

האם יש אפשרות לקבל המלצה מנירולוג שאין בעיה עם תרומת דם... לעשות עצומה...משהו?

חייםלוי

Member
מנהל
תסתכלי במאמר שרשורי הנוירולוגית בצד

שמאל. תפתחי את המאמר ותחפשי תרומת דם. ד"ר קיפרווסר הנוירולוגית של הפורום אאל"ט אומרת במפורש שאין בעיה. לדעתי מד"א לא רוצים דם שיש בו שרידי תרופות.

אם אתם כ``כ רוצים לתרום

אפשר להוציא לכם מנת דם ותחשבו כאילו תרמתם , אבל זה פשוט הם מפחדים גם מהתרופות שיש בדם ומעוד כמה סיבות שהם לא יכולים להסתכן בזה, בואו נגיד יש שם רשימה ארוכה של מי שלא יכול לתרום דם , אבל אם זה עושה לכם את זה אז כמו שאמרתי למעלה

dana man

New member
לרוני...

כן זה בדיוק מה שרציתי...מודה לך על התשובה "החכמה"!

אין בעד מה

דרך אגב אפשר במסרים אבל בלי העלבות אישיות בפורום אני מקוה שלא נפגעת ממני א"כ אני מבקש סליחה

למעלה