תרומת בשר?!!

תרומת בשר?!!

אז זה קצת מסובך, אבל בבקשה: אני עובדת בחברה שדרום, ומחר אנחנו מתכוונים לעשות ארוע של "על האש". הבחורה שהיתה אחראית על הזמנת המזון הזמינה, כך נראה, הרבה מאד יותר מדי בשר. לא ברור כמה ישאר- אבל ברור שישאר. יש לכם רעיון למי ואיך אפשר לתרום את הבשר? זה יהיה בשר טרי עשוי על האש (כלומר, אני אדאג שגם השאריות "יצלו" כדי שלא יתקלקלו). כואב הלב, שבפעם הקודמת שעשינו את זה נותרה שקית ענקית, שיכולה היתה בכיף לכלכל איזה משפחה מרובת ילדים בסעודת שבת מלכותית או ב-3 סעודות ממוצעות יותר, וכל השקית הזו הלכה לזבל- ואז לא ידענו שישארו שאריות, ועכשיו זה ממש ברור... (בקשר לכשרות- זו תהיה כשרות רגילה...) בקיצור, רעיונות. יכולה לשנע את זה לכל מקום בין ב"ש לנתיבות, בעצם. ואם ימצאו שם "נזקקים" אמיתיים- גם לשדרות אני מוכנה להגיע.

שוקולתה

New member
עם אני נותנת לך כתובת מישפחה אחת את יכולה

באזור הדרום באר שבע .

לצערי, העניין לא הסתדר...

בדיעבד הסתבר שלא היה "יותר מדי בשר", ובכלל, לא נשאר פירור. בכל אופן, אני מקווה שיהיו לי דרכים אחרות לתרום לפורום ולמטרותיו (או במילים אחרות- לקהילה). בינתיים אני ומדי דיברנו על שינועים שאולי יסתדרו מדי פעם... אני מקווה שמשהו יתפתח מזה. תודה לכם.

שוקולתה

New member
רוצה להודות לך מדי למרות שלא היסתדר

תודה לך מאוד מאוד אישה מקסימה על הרצון לעזור למישפחה העיקר הכוונה והרצון זה כבר מצויין מיצדך .

למעלה