תרומת ביצית

אורחת144

New member
תרומת ביצית

שלום לך, גם אני חדשה בתחום הזה ומרגישה המומה שאני כנראה הולכת לעבור את התהליך. אנחנו אחרי מסע ארוך מאד.... לשאלותיך אז ככה.... בסוכנות שפנינו אליה שאלנו האם יש רישום כלשהו לגבי התהליך והיא אמרה לנו שלא ויותר מזה שהמערכת הכספית בקופת חולים מנותקת מהמערכת הבריאותית של הקופה ולכן כשבאים לבדיקות עם הילד אף רופא לא רואה שהילד מתרומה. אםמכירים אותך בסניף המקומי אפשר להגיש את המעטפה להחזר בסניף אחר מרוחק. גם הרופא שלי אמר לי שהוא לא רושם תרומה אלא המשך הפריה. לגבי ההלכה..... רצינו לשמוע דעת תורה דוקא ממי שלא מתעסק בזה ביומיום ולכן לא פנינו לפועה. הפנו אותנו לרב מנחם מנדל שפרן רב חרדי ליטאי פוסק הלכות ודיין בבית דין בבני ברק. אנחנו לא משתייכים לזרם הזה והיה חשוב לנו לשמוע דעה מחמירה. כשסיפרנו לו את הסיפור שלנו ממש בלי היסוס הוא אמר ללכת על זה ושזה ילד שלי לכל דבר מבחינה הילכתית . צריך לפנות רק לתורמת גויה שאז אין "ייחוס". שאלתי לגבי חצאי אחים והוא אמר שמבחינה הילכתית הם לא אחים. והסיכוי שייפגשו הוא קטן מאד ובכל מקרה אצלינו עושים בדיקות גנטיות לפני החתונהאז הכול בסדר. יצאנו ממנו רגועים..... מקווה שעזרתי בהצלחה

ברוכה הבאה אורחת
אני מבינה שאת עונה לאיזה שירשור או שאלה אך לא רואה שאלה קודמת שלך כך שקשה להתייחס
איילת

אורחת144

New member
אוי סליחה

לא מבינה למה לא שורשר. בכל אופן זו תשובה לאנונימית חדשה מתעניינת שכבר עבר לעמוד הקודם. אשמח אם תשרשרי. תודה

למעלה