תרומת ביצית

Niki29

New member
תרומת ביצית

שלום לכולם!!אבקש את עזרתכם - אחרי בדיקות ובירורים התבשרתי כי אני צריכה תרומת ביצית. אני מעוניינת על המלצות היכן לעשות זאת, האם יש החזר מכללית מושלם (גם אם אני רווקה עם ילדה). מצבי הכלכלי שלי ושל הפרטנר שלי לא בשמיים אבל אני גם לא רוצה סתם מקום זול ולא איכותי. ואם אפשר גם בכלל כמה פרטים ממישהי שעברה את זה למה לצפות ואיך כל התהליך קורה ותוך כמה זמן. תודה רבה

ברוכה הבאה! המלצתי האישית התחילי לקרוא קצת בפורום, אתמול כתבתי תשובה די מפורטת לשמולי קיפוד לגבי המסלולים
החזר על תרומת ביצית יש מהכללית אם יש לך פלטיניום, כשההחזר הוא פעמיים עד שני ילדים (אחד לכל ילד) כמובן שבכל הקופות ההחזר הוא חלקי ביותר. כמעט כל מי שבפורום זה עברה, עוברת או נמצאת בתהליך כלשהו של תרומת ביצית, כך שברגע שתמקדי את שאלותייך נשמח לענות לך
מניחה שאם תתחילי לקרא בפורום תמצאי תשובות לחלק משאלותייך, בכלים ומידע יש גם מידע לא מבוטל
בהצלחה
איילת

Niki29

New member
תודה

באמת התחלתי לעיין בפורום וזה מאד עוזר לי. מה שאני לא יודעת זה לגבי עלויות (גם ללא החזר מהכללית), לא רק של התרומה אלא של כל ה"חבילה" והאם מותר לי בפורום לשאול על מרפאה ספציפית?

בגדול המחיר די דומה לתרומת ביצית בארץ מתורמת ישראלית 10000ש"ח
לתרומה מחו"ל בסביבות 30000 ש"ח פלוס מינוס
תוכלי לראות בגדול את המחירים שאמנם קצת השתנו הכלים ומידע- הודעות נבחרות קו המשווה,
ובשירשור הנ"ל
איילת

בשמחה! הצעתי האישית היא שתתחילי לחשוב מה חשוב לך.
ההבדלים הם:
1. האם לעשות החזרה בחו"ל או בארץ
2. המידע על התורמת האם חשוב לך לבחור לפני
3. התחייבות המסלול למספר עוברים האם קיימת
בהצלחה
איילת

למעלה