תרומת ביצית

מיכל20131

New member
תרומת ביצית

שלום אני לפני תרומת ביצית מבקשת המלצות על פרופ לברן ובכלל אם מישהי ממליצה על מסלול אחר
תודה

לא מכירה את לברן

ממליצה לך לעשות בחיפוש ולרשום לברן ואז יופיע כל החומר עליו, בחיפוש מצד שמאל, אני יכולה להמליץ לך ע מה שאני מכירה זה הדסה מאד מרוצה מהם. ממליצה לך לקרא הרבה ואז להגיע למסקנה.

metzapa

New member
ממליצה על פרופ' בידר,לברן עובד עם בידר בקייב

פרופסור בידר יותר נגיש וזמין, הוא מנהל את המעבדה של איסיאדה בקייב,
רופא אנושי ומתחשב, חלילה אם הטיפול לא מצליח, הוא מפצה ,אני מאוד מרוצה ממנו,
למרות שאני לצערי, אחרי 4 הפלות, אבל היו לי הריונות, עדיין ללא ילדים, אבל לא מאבדת תקווה,
פרופסור לברן, פרופסור דור, ד'ר לברון עובדים עם פרופסור בידר, אני יכולה להגיד מניסיוני האישי,
שפרופסור יותר זמין גם בנייד, אסמסים, מה שאת לברן קשה להשיג ישירות, הכל דרך המזכירה שלו
וכל פיפס רוצה כסף.
במה שתבחרי אני מאחלת לך בהצלחה, לי ולכל הנשים שמייחלות להפוך לאימהות, אמן!! בשורות טובות לכולן.

ריינת

New member
פרופסור לברן.

טופלתי אצלו ב- IVF.
נכון הוא לא נגיש וזמין כמו דר' באום בכל שעה.
אבל פרופסור לברן תמיד נותן תקווה .
אני זוכרת כשראיתי אותו באחת הפעמים אחרי כישלון באסותא ת"א, הוא קרא לי לחדר ואמר לי עוד לא מוצו כל האפשרויות.
חברתי טופלה אצלו לפני הרבה שנים והיום התאומים שנה חיילים בצבא.
בזמנו הוא עשה משהו ניסיוני עליה והטיפול שלה הצליח.
מאחלת לך בהצלחה בכל החלטה.

מטופלת של פרופ' לב רן

אכן לא נגיש אבל קשוב יצירתי אנושי
פעמיים במסלול של קייב ללא הצלחה לצערי מסלול מאוד מתוקתק
ומאורגן שדיברתי עם לב רן על תשלום היה מאוד רגיש ועשה לי הנחה דיי יפה
בפעם השנייה שכשלה התרסקתי בבכי נוראי ולב רן המקסים הרגיע אותי ואמר לי אנחנו לא מתייאשים את תהיה בהריון
תמיד נותן תקווה
אני לפני החזרת מוקפאים בתקווה להצלחה אמן
מיכל יקרה את תעשי את הבחירות שלך לגבי מסלולים ורופאים ותגיעי למסקנה לכי עם הלב שלך
מאחלת לכולנו בהצלחה במהרה אמן

פרופ לברן עובד עם הקליניקה של בידר

בקייב. שלפני שבועיים התפרסמה כתבה שלילית על ההתנהלות בקליניקה.
ממליצה לך על הדסה עין כרם. אל תחששי מהמרחק. חוץ מהפגישה הראשונה הכל נעשה בטלפון ובפקס.

אני אספר לך מה היה לי עם לברן

ואת תחליטי אם זה מתאים לך ללכת אליו או לא: שמעתי עליו המון המלצות טובות מחברות שטופלו אצלו ועד לא מזמן גם אני הייתי בין הממליצות עליו. עשיתי אצלו 4 טיפולים עם תרומה. בטיפול הראשון הושג הריון שנפל בגרידה בשבוע 8 ואמרתי טוב זה ניסיון ראשון, שנה אחרי הטיפול הזה חזרתי אליו לטיפול נוסף ושוב הושג הריון ושוב הוא נפל אחרי שהכל היה תקין בשבוע 13 בהפלה טבעית, בנובמבר שנה שעברה חזרתי אליו שוב ושוב עשינו טיפול והוא היה שלילי ולכן את הטיפול האחרון אצלו עשינו כטיפול עם פיצוי בארץ. החזירו לי שני עוברים ואחד הקפיאו והיה הריון, והיות שפחדתי מאד מהפלה שלישית רציתי שהוא יעשה לי קשירה של צוואר הרחם והוא כל הזמן טען שלא צריך. בשבוע 18 צוואר הרחם התקצר והוא במקום לתת לי שמירה נתן לי אנדומטרין לתמיכה (טען שאם הייתי עובדת הוא היה נותן לי אה, ואם אני לא עובדת לא צריך שמירה???) ואמר לי להגיע אליו שבועיים אחר כך בשבוע 20 לביקורת, כשהגעתי אליו אחרי שלקחתי את האנדומטרין כמו שהוא אמר לי ונחתי בבית בשכיבה למרות שהוא טען שלא צריך (מחלוקת בין המזכירה שלו לבינו אם כן צריך לשכב או לא צריך לשכב, המזכירה טענה שכן וצדקה הוא טען שלא) אבל, כשהגעתי אליו הוא בא.ס ראה שצוואר הרחם פתוח ושלח לאיכילוב ושם נאלצו ליילד בלידה שקטה, ואמרו לי בפירוש שקשירת צוואר הרחם יכלה לעזור במקרה כמו שלי אבל, במצב שבו הייתי (צוואר פתוח וקרומים של העוברית בנרתיק) אי אפשר היה כבר לעשות את זה אבל, אם הוא היה שולח אותי לזה הייתי יכולה בשבוע שעבר ללדת את הבת שלי בריאה ושלמה.
עכשיו תחליטי אם מתאים לך רופא כזה או לא.

אני גם עשיתי איתו שתי נסיונות ועברתי להדסה

לא חוויתי חוויה כזו קשה כמו שלך אבל כן הרגשתי שזה לא עובד בינינו.
בנות, אם אין הצלחות עם רופא מסוים אל תחששו להחליף רופא או מסלול.
אני יודעת שזה קשה נפשית ושיש תחושה שהרופא מכיר אותי ואת ההיסטוריה שלי והוא יתאמץ עבורי אבל מנסיוני מכל הטיפולים שעברתי, משנה רופא משנה מזל :)

למעלה