תרומת ביצית

הי מיקי

סליחה שנותרת בדד...לא תמיד אני מספיקה להגיב ברצינות לכולן ובזמן בכל מקרה התשובה לשאלתך מאוד תלויה ברקע שלך וברופא שלך. זאת שאלה רפואית. אני למשל נטולת שחלות לחלוטין אז כל מחזור שאני מקבלת הוא טכני בלבד ומקורו בגלולות, אז לא היה צריך לחכות, אבל יש כאלה שעוברות טיפול דמה או נמצאות באמצע תקופה הורמונלית מסויימת שמחייבת להשלים את סבב הביוץ ורק לאחר מכן ניתן להתחיל. בקיצור - זה ממש תלוי במצב. בהצלחה!

זה תלוי

למתי מצאו לך תורמת בפדיוס? בד"כ הם מוצאים תורמת לאיזה שהוא זמן קדימה אלא אם פתאום היתה תקלה ונתרמת ירדה באופן פתאומי והם "נתקעו "עם תורמת. מבחינתך זה תלוי במחזורים שלך - האם יש מחזורים סדירים או שאת בדיכוי. אם יש לך מחזור סדיר את לא יכולה בד"כ להתחיל באמצע התקופה להתחיל. לכי תדעי לפעמים מוצאים פתרונות, אבל נראה לי שעדיף לחכות למחזור. אבל גם יכול להיות שאת התורמת ניתן לעכב קצת - עם גלולות ולהתאים לשתיכן את המחזור.

מיקי461

New member
שאלות,שאלות

אכן קיבלתי טופס של תורמת פוטנציאלית והרופא של אמר לי להמתין למחזור (עד לפני כמה חודשים היה מגיע חודש בחודשו ולאחרונה מתחיל להשתבש) הוא לא אמר לי אם התורמת ״תחכה״ לי או לא.אני מאמינה שאם המחזור יאחר, גם התורמת תעלם? נצטרך לחכות למישהי אחרת? (הרופא שלי הוא פרופ׳ רון אל)אני חדשה בתחום ויש לי מלא שאלות.סליחה...

למעלה