תרומת ביצית

תרומת ביצית

תרומת ביצית
שלום לכולן,
אשמח ממש לעזרה. אנחנו חדשים בעניין. יש לי ילדה ואנחנו רוצים להרחיב את המשפחה והאופציה כרגע היא דרך תרומת ביצית.
היינו בפגישה בחברת אמהית כי הרופא שלנו עובד איתם. מהקריאה היום בפורום אני מבינה שיש חברות נוספות, ואולי מומלצות יותר.
1.אשמח להמלצה על חברות
2. אודה לכן על הכוונה מה בדיוק חשוב לבדוק, לשאול בחברה שאני בוחרת.
3. הבנתי שיש גם תרומת ביצית מתורמות בארץ - למה זה לא מדובר פה? זה פחות נפוץ?
4. איזה חברות עובדות עם תורמות לא רק מאוקראינה?
תודה רבה רבה, אשמח מאוד להכוונה ועזרה

לוינוס

New member
תגובה? מישהי?

תרומת ביצית
שלום לכולן,
אשמח ממש לעזרה. אנחנו חדשים בעניין. יש לי ילדה ואנחנו רוצים להרחיב את המשפחה והאופציה כרגע היא דרך תרומת ביצית.
היינו בפגישה בחברת אמהית כי הרופא שלנו עובד איתם. מהקריאה היום בפורום אני מבינה שיש חברות נוספות, ואולי מומלצות יותר.
1.אשמח להמלצה על חברות
תגובה? מישהי?
אשמח לתגובות....
האם זה לא הפורום להתייעץ ולקבל מידע??

TWEETY =^.^=

New member
היי יקירה

תגובה? מישהי?
אשמח לתגובות....
האם זה לא הפורום להתייעץ ולקבל מידע??
היי יקירה
יש הרבה חברות, לכל חברה היחוד שלה, למעלה במאמרים יש השוואה בינהם, תקראי תחליטי מה חשוב לכם, ואז אם יהיה צורך בהבהרות תמיד יהיה מי שיוכל לעזור מנסיונו האישי.

שיהיה בהצלחה.

לוינוס

New member
תודה רבה

היי יקירה
יש הרבה חברות, לכל חברה היחוד שלה, למעלה במאמרים יש השוואה בינהם, תקראי תחליטי מה חשוב לכם, ואז אם יהיה צורך בהבהרות תמיד יהיה מי שיוכל לעזור מנסיונו האישי.

שיהיה בהצלחה.
תודה רבה

איפה אני רואה את המאמרים האלו?

קצת עזרה

תרומת ביצית
שלום לכולן,
1.אשמח להמלצה על חברות
קצת עזרה
היי,
יש בהודעות נבחרות כמה קבצים כמו "קו המשווה" (לא הכי מעודכן אבל התחלה טובה) , "שאלות לקראת פגישת ייעוץ" - בגדול הכי חשוב להבין מה בדיוק אתם מקבלים (כמה עוברים באיזה איכות) ומה הפיצוי אם לא משיגים את המטרה.
יש כמה חברות: MOMS, לב, 4 הפרופסורים - אתם צריכים לחפש קצת בפורום - התגובות לכל חברה הן אישיות ומן הסתם כל אחת והנסיון שלה (כמעט כולן עובדות עם אוקריאנה או צ'כיה).
יש תורמות מהארץ - תור מאד ארוך ומקבלת מעט מאד בגלל זה פחות נפוץ (בחיפושים פה בפורום תמצאי על זה )
וכמו שאמרו, בטח יהיו יותר תגובות על שאלות וחברות ספציפיות

ברוכה הבאה

תרומת ביצית
שלום לכולן,
1.אשמח להמלצה על חברות
ברוכה הבאה

בגדול ישנן מספר אפשרויות לתרומת ביצית:
1. תרומת ביצית מתורמת ישראלית, לא מאוד מתרומם בארץ כי כנראה לאף אחד אין באמת אינטרס להרים זאת. זה זול יותר נעשה במעט בתי חולים בארץ ואין הרבה תורמות.
2. תרומה מתורמת מחו"ל כשאת יכולה לעשות זאת דרך אחת החברות שנמצאות בארץ או עצמאית מול מסלול מסויים בחו"ל.
בחברות שעובדות בארץ וההחזרות נעשות בארץ יש מספר חברות שעובדות עם אוקראינה:
חברות שמביאות עוברים טריים לארץ באינקובטור מיוחד:
חברת מנור- מגייסת בעצמה את התורמות
ל.ב. (פרופ' בידר ופרופ' לברון)
חברות שמביאות עוברים מוקפאים לארץ:
MOMS PROJECT
אימהית
תרומת ביצית בברנו בצ'כיה, מסלול שעושה בית חולים הדסה, החזרת העוברים נעשית בצ'כיה אלא אם את בוחרת שיביאו עוברים מוקפאים לארץ
בנוסף יש לך אפשרות לעשות עצמאית בספרד, על פי ההמלצות בפורום שם עושים את הבדיקות המקיפות ביותר לתורמת
ויש לך אפשרות לעשות בארה"ב, שם תקבלי מידע רב יותר על התורמת.
בהודעות הנבחרות יש את קו המשווה אך הוא לא מאוד עדכני. מקווה בקרוב להעלות משהו עדכני יותר
חשוב מאוד שתחשבו מה חשוב לכם. האם חשוב לכם לראות תמונה של התורמת? כמה שיותר מידע גנטי? התחייבות למספר עוברים ועוד
אנחנו כאן לעוד שאלות
איילת

למעלה