תרומת ביצית

מצב
הנושא נעול.

t a l 4 3

New member
תרומת ביצית

תרומת ביצית
שלום לכל המשתתפות אני גולשת חדשה כאן אני בת 45 רווקה , עברתי הזרעות במשך שנתיים שלא הניבו תוצאות אשמח לקבל מיכן אינפורמציה ותמיכה בנושא תרומת ביצית אשמח מאוד אם תשתפו אותי בניסיון האישי שלכן כיוון שההתלבטויות שלי מרובות מצפה לקבל מיכן תגובות במהרה בברכה טל

מציע לך לזפזפ בעמודים אחורה

תרומת ביצית
שלום לכל המשתתפות אני גולשת חדשה כאן אני בת 45 רווקה , עברתי הזרעות במשך שנתיים שלא הניבו תוצאות אשמח לקבל מיכן אינפורמציה ותמיכה בנושא תרומת ביצית אשמח מאוד אם תשתפו אותי בניסיון האישי שלכן כיוון שההתלבטויות שלי מרובות מצפה לקבל מיכן תגובות במהרה בברכה טל
מציע לך לזפזפ בעמודים אחורה
ככה אספתי מידע כל פרט שענין אותי פשוט שמרתי אותו ובנוסף יש סרגל כחול למעלה שבטח יענה על כמה שאלות ששואלים בתחילת הדרך בקיצר כל הזמן ליקרוא מה שאנשים כותבים לפי דעתי זה המידע הכי טוב אספתי אותו מכאן החברים שיש כאן בפורום זה ישמחו לעזור לך גם לפעמים בשאלה ספספית אבל הכל לקחת הגדר המלצה מקווה שעזרתי אם לא את מוזנמת לשאול בכל מקרה שהיה לך בהצלחה

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה
ו

מצטרפת להמלצה לשוטט בפורום וללמוד את החומר הקיים, ואז לשאול שאלות קצת יותר ספציפיות- קצת קשה לענות על שאלות כלליות... הנה קישור ל מאמר "ברוכים הבאים לפורום" ובו מידע והסברים כלליים על הפורום ואיך להשתמש בו, וקישור לדף השאלות הנפוצות- המרכז המון מידע, שאנחנו משתדלות לעדכן- לפי מה שכותבים חברי הפורום.

ROSMARY

New member
ברוכה הבאה לבית החם פה

תרומת ביצית
ברוכה הבאה לבית החם פה
שיהיה לך המון הצלחה . בחיפוש את באמת יכולה למצוא מלא מידע , ואם יש שאלות ספציפיות , תשאלי וכל מי שתדע תענה לך . שוב שיהיה המון הצלחה רוזמרי

SIGAL40

New member
ברוכה הבאה

תרומת ביצית
ברוכה הבאה
מצטרפת למה שהבנות אמרו לך פה הכי חשוב לבחור רופא ומסלול מנצחים ויאללה לעבודה..... בהצלחה

di43

New member
אני מתלבטת בקשר למסלול המנצח

ברוכה הבאה
מצטרפת למה שהבנות אמרו לך פה הכי חשוב לבחור רופא ומסלול מנצחים ויאללה לעבודה..... בהצלחה
מהו המסלול המנצח לדעתך? הייתי אצל שולמן הוא טען לאחוזי הצלחה גבוהים גם מסלול אסותא טוען להצלחה, ואני רואה שרבות בפורום נוסעות לרומניה מהי עצתך?

SIGAL40

New member
היי

מהו המסלול המנצח לדעתך? הייתי אצל שולמן הוא טען לאחוזי הצלחה גבוהים גם מסלול אסותא טוען להצלחה, ואני רואה שרבות בפורום נוסעות לרומניה מהי עצתך?
היי
אני "בוגרת" מסלול קייב עם פרופ' משיח בהריון שבוע 15 ממליצה בחום! מקבלים 6 עד 8 ביציות יש החזרה אחת בקייב ואם צריך נוספת בארץ אם ההריון נקלט-יש לך מוקפאים לשנה הבאה... בהצלחה!!!

ברוכה הבאה

תרומת ביצית
ברוכה הבאה
לטל כבר הציעו לך לעיין , בעמודים קודמים , זה יתן לך מידע ויעזור לך למקד שאלות אלינו ותמיד נשמח לעזור לך.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה!

אילו הייתי בגילך ובמצבך,אני גם הייתי פונה לתרומת ביציות,ראשית מהסיבה של הזמן וסיכויי ההצלחה של שתי האופציות ..אך חייבת לשאול אותך לגבי האפשרות של הפריות,מדוע לא ניסית? האם הרופא שלך המליץ על תרומת ביציות? אם כבר את "סגורה" על האופציה של תרומה,אז ממליצה לך לקרוא בדפי הפורום לאחור,יש שם המון אינפורמציה. אני יכולה להמליץ על המסלול שהביא אותי להריון,אך אני מציעה לקרוא על כל האופציות ולהחליט לבד לפי מה שמתאים לך יותר. שיהיה לך בהצלחה! נשמח לענות על שאלות יותר ספציפיות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה