תרומת ביצית

מצב
הנושא נעול.
תרומת ביצית

תרומת ביצית
שלום בשלבי בירור לאחר IVF כושלים האם אתן יכולות להמליץ לי למי לפנות רופא מומלץ והאם הפרוטוקול הוא אותו פרוטוקול כמו בIVF רגיל ? האם יש עזרה של קופת חולים כללית ומחירים ? מה הם כוללים ? תודה ושבת שלום

קופת חולים כללית

תרומת ביצית
שלום בשלבי בירור לאחר IVF כושלים האם אתן יכולות להמליץ לי למי לפנות רופא מומלץ והאם הפרוטוקול הוא אותו פרוטוקול כמו בIVF רגיל ? האם יש עזרה של קופת חולים כללית ומחירים ? מה הם כוללים ? תודה ושבת שלום
קופת חולים כללית
אינה מממנת תרומת ביצית בחול.רק מוקפאים בארץ,בנחה שאין לך יותר משני ילדים.הרופא שלי פרופ לב רן,אני ממליצה בחום.יש כאן המלצות נוספות של רופאים אחרים.בהצלחה.

תודה רבה

קופת חולים כללית
אינה מממנת תרומת ביצית בחול.רק מוקפאים בארץ,בנחה שאין לך יותר משני ילדים.הרופא שלי פרופ לב רן,אני ממליצה בחום.יש כאן המלצות נוספות של רופאים אחרים.בהצלחה.
תודה רבה
תודה על התשובה כלומר מממנת את ההחזרה בארץ של המוקפאים של העוברים שמביאים מחו"ל ? האם צריך לעבור וועדה כמו לקראת ה- IVF כדי להחזיר מוקפאים ולקבל החזר ? (לבקש טופס 17 ) מה הסכום שהיא מחזירה (אין לי ילדים ) תודה רבה ושבת שלום

wini4

New member
מצטרפת בחום להמלצה על פרופ' לב רן.

קופת חולים כללית
מצטרפת בחום להמלצה על פרופ' לב רן.
להבנתי אין הכללית משתתפת כלל. הצלחה

הדס58

New member
ממליצה על פרופ' זיידמן

תרומת ביצית
ממליצה על פרופ' זיידמן

מצב
הנושא נעול.
למעלה