תרומת ביצית

מצב
הנושא נעול.
תרומת ביצית

תרומת ביצית
שלום, יש כאן משהי טסה לתרומת ביצית, דרך מכון פועה? דבר נוסף, יש משהי שכבר יש לה ילד מתרומת ביצית? אם כן, שאלתי היא, האם אתם מרגשים שזה הילד שלכם לכל דבר?

rachel or

New member
הי מתנחלת בכתום וברוכה הבאה

תרומת ביצית
שלום, יש כאן משהי טסה לתרומת ביצית, דרך מכון פועה? דבר נוסף, יש משהי שכבר יש לה ילד מתרומת ביצית? אם כן, שאלתי היא, האם אתם מרגשים שזה הילד שלכם לכל דבר?
הי מתנחלת בכתום וברוכה הבאה
נשמח קצת לשמוע עוד פרטים לגביך ולגבי השאלות אז מכון פועה זה מכון שמתמחה במתן תשובות הלכתיות בכול נושא הפוריות מבדיקת זרע היסטרוסקופיה שאיבה החזרה מתי מותרים מתי נאסרים למה לשים לב וכמובן נותנים את ההשגחה על מנת למנוע טעויות כגון הפרית ביצית בזרע שלא של בעלך או החזרת עוברים שלא שלך ועל זה נאמר ט.ל.ח הם אינם גורם רפואי שמפנה כך שלא טסים דרכם אלה כאשר יש מועד לטיסה הם מספקים שרותי השגחה לצד הצוות הרפואי כדי לברר איתם כי יש מסלולים שבהם קימת משגיחה במקום או שיש קבוצה ואז העלות מתחלקת בין כולם בכל מקרה ניתן לקחת באופן פרטי אך עליך לדואג לטיסה שהיה ומחיה כך שזה די עסק יקר לשאלתך השניה לשמחתנו בפורום הזה ישנם הרבה הצלחות ואני בטוחה שמישהו כבר יוריד לך את הטבלה ותוכלי לראות כמה בהריון ולכמה יש כבר ילדים לי באופן אישי יש בת מקסימה בת חמשה חודשים זה לפעמים קצת מוזר שאומרים שהיא דומה לי מעבר לכך אני משוגעת עליה והיא באמת ילדה טובה ומקסימה לצערי כרגע האנרגיות שלי הם לתסבוכת אחרת כך שאין לי זמן לחשוב על זה אפילו כרגע, וממנה אני רק נהנהת ומכל התגובות של איזו ילדה יפה ומקסימה (אפילו הבן של המוכרת של אמא שלי בחנות אמר שהוא רוצה כזאות אבל לא סתם אחות אלה כזו כמו שלי בדיוק)אבל אין ספק שבהתחלה יש את המחשבות הללו והקשר הוא לא בא ברגע זה אולטראסונד ותנועות עובר ולידה ואז יש את החיוך ולאט לאט נקשרים לילד בכל אופן תחפשי בארכיון ותוכלי למצוא שרשורים בנושא ואני אחת שבאמת היה קשה להם הנושא הגנטי בכל אופן בהצלחה

תודה רבה לכל המתיחסות, עודדתן

תרומת ביצית
תודה רבה לכל המתיחסות, עודדתן

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה

אין לי מושג לגבי מוכן פועה. יש לי ילדה מדהימה מתרומת ביציות והיום בת 10.5 חודשים. אני מצרף לך קישור לטבלת חברי הפורום. כל מי שמסומן בכתום הם לאחר לידה וכל מי שמסומן בצהוב בהיריון. לגבי הרגשה שלי לגביה. זאת בתי
, כבר אמרתי....

נגהנס

New member
קישור לטבלת חברי הפורום

ברוכה הבאה

אין לי מושג לגבי מוכן פועה. יש לי ילדה מדהימה מתרומת ביציות והיום בת 10.5 חודשים. אני מצרף לך קישור לטבלת חברי הפורום. כל מי שמסומן בכתום הם לאחר לידה וכל מי שמסומן בצהוב בהיריון. לגבי הרגשה שלי לגביה. זאת בתי
, כבר אמרתי....
קישור לטבלת חברי הפורום
מלח של פלפלת, עיינתי בקישור.ממש מאלף, מעודד ומאפשר הפקת לקחים.המון תודה, וד"ש לניצן.

sagivkr

New member
גם לי יש...

תרומת ביצית
גם לי יש...
כן, גם לי יש ילדה בת 8 חודשים, מתרומת ביצית. אני מרגישה שהיא הבת שלי לכל דבר ועניין. היא דומה שתי טיפות מים לאבא שלה, אבל כבר היו מקרים שאמרו לי שהיא דומה לי, וזה ממש הצחיק אותי. הקשר אליה התחיל כבר בהריון. כבר אז לא היה לי ספק שהיא שלי. שיהיה לך בהצלחה יפעת

גולה1

New member
לא מכירה את מכון פועה אבל יכולה

תרומת ביצית
לא מכירה את מכון פועה אבל יכולה
להגיד לך שיש לי שני ילדים (תאומים, בן ובת) מתרומה ואני מ ט ו ר פ ת עליהם!!! אני אוהבת אותם בצורה שלא תאמן. זה שאין להם את הגנים שלי לא אומר שאני לא אוהב אותם. כשכואב להם כואב לי, כשהם בוכים אני בוכה כשהם צוחקים אני צוחקת איתם הם הילדים שלי לכל דבר. השאלה הזו מצחיקה אותי היום(למרות שלפני התרומה גם שאלתי את זה)הם הילדים שלי. כולם במשפחה מרגישים ככה ואף אחד לא מזכיר את התרומה כי מבחינתו הם שלנו. שיהיה לך בהצלחה.

בריזה1

New member
ברוכה הבאה מתנחלת בכתום../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה מתנחלת בכתום

יש פה כבר הרבה הורים לילדים שנולדו מתרומת ביצית ולא היה אפילו אחד שלא הרגיש שזה הילד שלו, הם כולם מדווחים על אושר גדול ושמחה ענקית. בקרוב אצלך בריזה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה!

לא מבינה בפועה! מאחלת הצלחה גדולה ומהירה!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה